social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επιβλητικός ο Εθνικός στο Ρέθυμνο, 4-1 την Επισκοπή!

Επιβλητικός ο Εθνικός στο Ρέθυμνο, 4-1 την Επισκοπή!

Το παιχνίδι που έγινε στο ΔΑΚ Γάλλου ήταν αμφίρροπο για ένα ημίχρονο.

Στο δεύτερο ο Εθνικός επέβαλε την υπεροχή του και έφτασε στη νίκη με το επιβλητικό 4-1 απέναντι στην Επισκοπή, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής. Έτσι, διατηρήθηκε στο -7 από τον Πανιώνιο και στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής, όπου από την πλευρά της η ομάδα του Ρεθύμνου θα δώσει τη μάχη της για τη σωτηρία!

Στην πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι, στο 16', ο Μακρυγιάννης έπιασε το σουτ, η μπάλα κόντραρε σε σώματα και κατέληξε στην αγκαλιά του Ψαρρά, ενώ στο επόμενο λεπτό η μπάλα έφυγε άουτ από το σουτ του Χάιδου. Στο 21' ο Β. Παπαγγελής σούταρε υπό πίεση και αστόχησε, για να φτάσουμε στο 31' όπου οι Πειραιώτες πήραν το προβάδισμα χάρη σε γκολ που σημείωσε με πλασέ ο Γεωργούσης σε γρήγορη μετάβαση (0-1). Στο 34' ο Κούμπουλα απέκρουσε δύσκολα το σουτ του Μέτα, όμως δεν μπόρεσε να αντιδράσει εξίσου αποτελεσματικά στο 42', όταν μετά από πάσα του Μέτα ο Μπάρο σούταρε και βρήκε δίχτυα για το 1-1! Παρά το δύσκολο χρονικό σημείο που δέχθηκαν την ισοφάριση, οι φιλοξενούμενοι μπόρεσαν να αντιδράσουν και να πάρουν «κεφάλι» στο σκορ πριν την ανάπαυλα! Ήταν το 45ο λεπτό όταν κέρδισαν την μπάλα σε φάση όπου οι γηπεδούχοι ζήτησαν φάουλ στον Χάιδο, ο Αντωνίου σούταρε, η μπάλα σταμάτησε στο χέρι του Πάτα και ο διαιτητής Μαυραντωνάκης έδειξε την άσπρη βούλα, με τον Ντινιωτάκης να εκτελεί εύστοχα το πέναλτι για το 1-2!

Στο δεύτερο μέρος ο Εθνικός «καθάρισε» το παιχνίδι, μετουσιώνοντας τις «φαρμακερές» του επιθέσεις. Στο 58' ο Μακρυγιάννης έγινε αποδέκτης της μπάλας από τη «βαθιά» μπαλιά του Γεωργούση και με πλασέ έγραψε το 1-3, ενώ στο 82' ο ίδιος παίκτης με πλασέ από πάσα του Πολύζου διαμόρφωσε το τελικό 1-4. Ενδιάμεσα, ο Πολύζος είχε δει τον γκολκίπερ Ψαρρά να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια στο σουτ που επιχείρησε από το ύψος του πέναλτι, στο 75' ο Κούμπουλα έκανε καταπληκτική απόκρουση στην προβολή του Μέτα και στο 77' ο Κεφαλάς «σημάδεψε» δοκάρι με κεφαλιά.

Διαιτητές: Μαυραντωνάκης, Μπλαβάκης-Καλαϊτζής (Ηρακλείου)

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Γιώργος Κόλτζος): Ψαρράς, Χάιδος, Συμεωνίδης, Μεργέμογλου, Μέτα, Μεσσήνης (84' Τραϊτοράκης), Μπάρο, Τζωρτζινάκης (60' Κουκούλης), Τσαμπουράκης (70' Ανδριάνης), Πάτας, Κεφαλάς.
ΕΘΝΙΚΟΣ (Βαγγέλης Χαντές): Κούμπουλα, Β. Παπαγγελής, Ζωγραφάκης, Χρούστινετς, Τσατσαρής, Μαλάι, Ντινιωτάκης (77' Κυριαζής), Πολύζος (82' Σέχου), Γεωργούσης (68' Σκεντεράι), Μακρυγιάννης (82' Βαλαβανόπουλος), Αντωνίου (82' Κατσογιάννης).

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35