social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σταθερά στο +7 ο Πανιώνιος (3-0 τον Άρη Πετρούπολης)

Σταθερά στο +7 ο Πανιώνιος (3-0 τον Άρη Πετρούπολης)

Άλλο ένα «τρίποντο» πρόσθεσε στη συγκομιδή του ο Πανιώνιος και διατήρησε το +7 απέναντι στον Εθνικό, στην κορυφή του 4ου ομίλου στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής και μπροστά σε περίπου 3.000 φιλάθλους η ομάδα του Κ. Γεωργιάδη επικράτησε με 3-0 του Άρη Πετρούπολης, σε ένα ματς που έθεσε τις βάσεις για τη νίκη από το πρώτο μέρος. Στο 10ο λεπτό ο Γροντής πέρασε διαγώνια για τον Παυλάκη, εκείνος έδωσε δίπλα του στον Καλάγια και εκείνος με σουτ από κοντινή απόσταση σημείωσε το 1-0, ενώ στο 23' ο Αρναρέλλης σέντραρε για τον Ιγνατίδη, ο οποίος με κεφαλιά από πλάγια θέση έγραψε το 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν κάποιες καλές στιγμές για να μειώσουν με αποκορύφωμα το αριστερό σουτ του Τσιλιγκίρη στο 79', όπου η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Σκαφίδα. Στο 86' ο Γεμιστός βγήκε από κανονική θέση στην πλάτη της άμυνας, έκανε το γύρισμα και ο Φερεκίδης με αριστερό πλασέ πέτυχε το 3-0, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα στο στάδιο της Ν. Σμύρνης.

Διαιτητές: Γιαννούκας (Δωδεκανήσου), Τριαντάφυλλος-Σπηλιώτης (Κορίνθου)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Σκαφίδας, Χοτζάλλι, Παυλάκης, Καλύβας, Ζούλιας, Πότσι (60' Στούπης), Μπρέγκου, Ιγνατίδης (60' Γεμιστός), Αρναρέλλης (82' Διονέλλης), Γροντής (75' Φερεκίδης), Καλάγια (46' Μπουρλάκης)

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ. (Κώστας Βελιτζέλος): Σικαλιάς, Τσιουβαλτζίδης (58' Καρδάμης), Τσερκώνης, Ντόη, Μενάι, Γκότοβος (46' Παπανικόλας), Σκεντεράι (60' Κορώνης), Τσίτσαρης (87' Ραυτόπουλος), Κρητικός (46' Αμπάνκουα), Τσιλιγκίρης, Μουστάκης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35