social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έμεινε ψηλά με «διπλό» στην Κω ο Παναιγιάλειος (1-2)

Έμεινε ψηλά με «διπλό» στην Κω ο Παναιγιάλειος (1-2)

Διεκδικεί τις δικές του πιθανότητες για κατάκτηση της πρώτης θέσης στον 3ο όμιλο ο Παναιγιάλειος, ο οποίος προχωράει σε σπουδαίες νίκες.

Η ομάδα του Ν. Μανούρα πέτυχε σπουδαίο «διπλό» στην Κω για την 21η αγωνιστική, επικρατώντας με 2-1 απέναντι στον ΑΟ Πυλίου.

Οι μελανόλευκοι προηγήθηκαν στο σκορ στο 40ο λεπτό με πλασέ του Φωκαΐδη μετά από διαγώνια πάσα του Κίτου (0-1), με τους «βυσσινί» να αντιδρούν στο δεύτερο μέρος και να φτάνουν στην ισοφάριση στο 61' χάρη σε πέναλτι που κέρδισε ο Δρόσος από τον Λουκά και εκτέλεσε εύστοχα ο Μπριλάκης (1-1). Οι Αιγιώτες δεν... πτοήθηκαν, αντιθέτως έφτασαν στο νικητήριο γκολ στο 75ο λεπτό χάρη σε κοντινό πλασέ μετά από διπλή προσπάθεια από τον Λιάτο (1-2).

Διαιτητές: Σταύρου, Κουλοχέρης-Αλεξόπουλος (Ανατ. Αττικής)

ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ (Στέφανος Χατζησεβαστός): Καζέλης, Συντιχάκης (88' Καρακούσης), Τζανουλίνος, Μπριλάκης (74' λ.τρ. Παπαναστασίου), Εσαλέ (83' Δημακάκος), Βουκομάνοβιτς, Μπρέμπος, Τσιτσεκίδης (46' Δρόσος), Μεντής, Χατζηνικολάου (83' Αλιμερκάι), Χατζηβασίλης.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Νίκος Μανούρας): Παπαδόπουλος, Μωραΐτης, Τακίδης, Μαυρόπουλος, Φωκαΐδης, Κίτος (68' λ.τρ. Φλώρος), Μακρής, Πίσπας (74' Τρέσα), Σανδραβέλης, Λουκάς, Βασίλτσης (68' Λιάτος).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35