social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βήμα πρόκρισης η Νέα Ιωνία, 1-0 την «ελλιπή» Διάνα στον Α’ ημιτελικό!

Βήμα πρόκρισης η Νέα Ιωνία, 1-0 την «ελλιπή» Διάνα στον Α’ ημιτελικό!

Νέα Ιωνία και Διάνα διασταύρωσαν τα… ξίφη τους στο Δημοτικό Στάδιο του Ικάρου, με τους «Πρόσφυγες» να κάνουν το πρώτο βήμα με σκορ 1-0, σε ένα κλειστό παιχνίδι, όπου οι Ηλιουπολίτες είχαν τον έλεγχο, όμως δεν μπόρεσαν να «μεταφράσουν» σε ευκαιρίες την κατοχή της μπάλας.

Σκόρερ ο Αντωνόπουλος στο 11’ και στο ντεμπούτο του Ισίδωρου Σταυριανού. Επιπρόσθετα, αυτή ήταν η πρώτη ήττα για τη Διάνα στη σεζόν, ένα σερί που ξεκίνησε από τον Απρίλιο του 2023 και το 1-2 από τον Αστέρα Καισαριανής στην Ηλιούπολη.

 

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ

 

Οι γηπεδούχοι θέλησαν να μπουν δυναμικά και στο 4’ «άγγιξαν» το γκολ με την κεφαλιά του Ταβάρες να «ξυρίζει» το δοκάρι έπειτα από σέντρα του Αντωνόπουλου. Οι ρόλοι αντιστράφηκαν στο 11’, ο Ταβάρες έκανε το γύρισμα, ο Μάρκου δεν υπολόγισε σωστά την έξοδό του και ο Αντωνόπουλος πρόλαβε τα τάκλιν των στόπερ για το 1-0. Η Διάνα ανέβασε τις γραμμές και χάλασε τον τρόπο ανάπτυξης των «κυανοκιτρίνων» που στο 26’ απείλησαν με ωραίο σουτ του Τζαμάι. Στο 39’ ο Αλ. Καζάκος τσίμπησε την μπάλα ύστερα από γέμισμα του Γιαννουλάκη, όμως ο Μπαλασάκης πρόλαβε με υπερένταση στη γραμμή την σίγουρη ισοφάριση, ενώ στο 43’ σταμάτησε το σουτ του Ποντικάκου.

 

Επιστρέφοντας από τα αποδυτήρια, οι Ηλιουπολίτες έψαξαν την ισοφάριση από στατικές φάσεις. Στο 50’ με κεφαλιά του Κατσιάνη έπειτα από κόρνερ του Γεωργιάδη, στο 55’ με τον Γιαννουλάκη ύστερα από το φάουλ του Μπαρδάκη και στο 60’ με τον Αλέμη να προλαβαίνει τον Γεωργιάδη. Η είσοδος των Πλατέλλα και Φερναντίνιο δεν έφερε νέες ιδέες, παρά μόνο στο 88’, όταν ο Έλληνας εξτρέμ σέντραρε από τα δεξιά και ο Βεζιρτζόγλου αστόχησε «φάτσα» με τον Μάρκου για να δώσει ισχυρό σκορ στον επαναληπτικό που θα γίνει στις 6 Μαρτίου στο «Ηλιούπολης Β».

 

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τσατσούλης Ι., Αραβίδης Γ. - Τράντας Ι. (Παράπονα εκατέρωθεν για την διαχείρηση του Αθηναίου ρεφ, κυρίως οι φιλοξενούμενοι εντόνως)

 

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Ισίδωρος Σταυριανός): Μπαλασάκης, Σταύρου, Χατζηγεωργίου, Αποστόλου, Αλέμης, Τζαμάι, Αντωνόπουλος (62’ Φερναντίνιο), Πατσατζόγλου (54’ Κωνσταντίνου), Βεζιρτζόγλου, Μαρίνου (63’ Πλατέλλας), Ταβάρες (73’ Ραυτόπουλος).

 

ΔΙΑΝΑ ΗΛ. (Γιάννης Κουσάνας): Μάρκου, Πανίδης, Γιαννουλάκης (89’ Μαλάι), Νίκολι, Γεωργιάδης, Μπαρδάκης, Καζάκος Α., Κατσιάνης, Ποντικάκος, Ζώης (85’ Κουσάνας Ηλ.), Κωνσταντινίδης.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35