social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ιδανικός αυτόχειρας ο Απόλλων Σμύρνης, έχασε στην Αγ. Παρασκευή (1-0)

Ιδανικός αυτόχειρας ο Απόλλων Σμύρνης, έχασε στην Αγ. Παρασκευή (1-0)

Μία εβδομάδα μετά το σπουδαίο «διπλό» στη Νίκαια επί της Προοδευτικής και σε ένα χρονικό διάστημα όπου είχε εδραιωθεί στα νικηφόρα αποτελέσματα, ο Απόλλων Σμύρνης υπέστη ήττα σοκ στην Αγ. Παρασκευή και «γκρέμισε» ένα μέρος από αυτό που με κόπο «χτίζει»!

Η «ελαφρά ταξιαρχία» ηττήθηκε με 1-0 από την ανανεωμένη «Σάντα» σε ένα παιχνίδι στο οποίο είχε την υπεροχή και σημαντικές ευκαιρίες για να φτάσει στη νίκη εκείνη! Σε μορφή του αγώνα εξελίχθηκε ο γκολκίπερ Αραμπατζής, ο οποίος είχε σπουδαίες επεμβάσεις, με κορυφαία το πέναλτι που απέκρουσε στο 68ο λεπτό! Από το πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι στο γήπεδο της Αγ. Παρασκευής είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, φτάνοντας σε κάποιες περιπτώσεις κοντά στην αντίπαλη εστία. Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο καταγράφηκαν οι σπουδαίες φάσεις στην αναμέτρηση. Στο 51ο λεπτό ο Χαϊκάλης βγήκε σε θέση τετ α τετ με τον Αραμπατζή, ο οποίος νίκησε τον αντίπαλό του και κράτησε το «μηδέν» στην εστία του. Οι κυανόλευκοι κέρδισαν πέναλτι με τον Παπαχρονόπουλο στο 68', όμως ο πολύπειρος γκολκίπερ κατέβασε ξανά τα... ρολά, κρατώντας ανέπαφη την εστία του με σπουδαία απόκρουση στην εκτέλεση του Πιαστόπουλου!

Κάπως έτσι, λοιπόν, εφαρμόστηκε στα τελευταία λεπτά ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου, αφού η «Σάντα» ήταν εκείνη που άνοιξε το σκορ με εύστοχο χτήπημα πέναλτι του Δημητρίου στο 82', σε παράβαση που κέρδισε ο Μούζος (1-0)!

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δυο ομάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα ποδοσφαιριστές, αφού διαπληκτίστηκαν και αποβλήθηκαν απευθείας με κόκκινη κάρτα ο Κοντοές από πλευράς γηπεδούχων και ο Μίχος από εκείνη των φιλοξενούμενων. Όσο για τον διαιτητή Χρόνη, είχε μία πολύ καλή διαιτησία, όμως ελέγχεται για τη φάση του 9ου λεπτού, όπου φάνηκε να υπάρχει πέναλτι σε μαρκάρισμα αμυνόμενου στον Ρόδη.

Διαιτητές: Χρόνης (Δυτ. Αττικής), Νούσιας (Άρτας)-Αγγελόπουλος (Θεσσαλίας)

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος): Αραμπατζής, Καστανιώτης (64' Δημητρίου), Κουράκλης (64' λ.τρ. Ζάχος), Κοντοές, Πρίφτης, Μυτάκης, Δημητρούλιας, Αυλωνίτης, Σεφέρη (69' Μιχαηλίδης), Μπουμπουλίμα (46' Θεοδωρίδης (90' Αντωνέας)), Μούζος

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Σάββας Μπιτσώρης): Καλούδης, Πριόνας, Ρόδης (80' Ράμμος), Μελιόπουλος, Μίχος, Πατίλας, Πιαστόπουλος, Σάλλα, Χαϊκάλης (80' Τσούμπας), Παπαχρονόπουλος, Χριστόπουλος (73' Λαμάι).

(Περιγραφή-στοιχεία αγώνα: Σταύρος Θανόπουλος)

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35