social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πάνω από τη «ζώνη» ο Ερμής Ζωνιανών με «διπλό» στην Αγ. Παρασκευή (0-1)

Πάνω από τη «ζώνη» ο Ερμής Ζωνιανών με «διπλό» στην Αγ. Παρασκευή (0-1)

Συνέχεια στη θαυμαστή πορεία των τελευταίων εβδομάδων έδωσε σήμερα (18/2) ο Ερμής Ζωνιανών και, πλέον, βρίσκεται πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού στον 4ο όμιλο.

Η ομάδα του Μ. Πίτσου πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο της Αγ. Παρασκευής, όπου επικράτησε με 1-0 της «Σάντα», που πάντως είχε καλή παρουσία και θα μπορούσε κάλλιστα να έχει αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα. Το γκολ της νίκης για τους Ζωνιανούς το σημείωσε στο 72' ο Μπαμπουλάκης με έξοχη καρφωτή κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ (0-1). Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και, μάλιστα, είχαν τις στιγμές τους να προηγηθούν στο σκορ, με αποκορύφωμα το δοκάρι στο σουτ του Μυτάκη στο 32'. Στο δεύτερο μέρος ο Ερμής ισορρόπησε και ευτύχησε να βρει γκολ από στατική φάση. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 81' η Αγ. Παρασκευή έμεινε με δέκα παίκτες στον αγωνιστικό χώρο λόγω αποβολής του Πρίφτη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Διαιτητές: Κολορίζος (Φθιώτιδας), Κακάνης-Τσέλιος (Ανατ. Αττικής)

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος): Αραμπατζής, Δημήτρουλας, Ζάχος (82' Νικολαΐδης), Καστανιώτης, Μιχαηλίδης, Θεοδωρίδης (82' Στυλιανόπουλος), Μπουμπουλλίμα (60' Δημητρίου), Μυτάκης, Μούζος (52' λ.τρ. Αντωνέας), Πρίφτης, Σεφέρη

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Μηνάς Πίτσος): Δερμιτζάκης, Γεμιστός, Μπαμπουλάκης, Σαρρής, Ακουίνο, Αλεξάκης (60' Βιτώρος), Παππάς (40' Κεφαλούκος), Χνάρης (46' Τουρνάκης), Αργκουέλο, Κωστάκης, Λίτσκας (73' Σκουτέλης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35