social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Απάντηση Παναργειακού σε Βύζαντα - «Μάθετε να χάνετε!»

Απάντηση Παναργειακού σε Βύζαντα - «Μάθετε να χάνετε!»

Σε δριμεία ανακοίνωση προχώρησε η διοίκηση του Παναργειακού, απαντώντας στις καταγγελίες του Βύζαντα Μεγάρων την επομένη της αναμέτρησης των δύο ομάδων για την 23η αγωνιστική στον 3ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.

Οι πράσινοι καταγγέλλουν πως ο Λευτέρης Σταμέλος προκαλούσε από τον πάγκο των φιλοξενούμενων με «φράσεις πεζοδρομίου», σημειώνουν ότι η διαιτησία είχε ορθές υποδείξεις επικαλούμενοι και το βίντεο, ενώ αντικρούουν τους ισχυρισμούς των κιτρινόμαυρων σύμφωνα με τους οποίους οι διαιτητές του αγώνα γευμάτισαν πριν το παιχνίδι σε κατάστημα ιδιοκτησίας του προέδρου του Παναργειακού. Η απάντηση στην επιστολή-διαμαρτυρία του Βύζαντα Μεγάρων αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Αρχή της διοίκησής μας είναι να μην συμμετέχει σε παιχνίδια εντυπώσεων με δηλώσεις για πράγματα που δεν την αγγίζουν και ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας κάποιων ευφάνταστων σεναριογράφων.

Όμως σε θέματα ηθικής η απάντησή μας σε αυτούς που προσπαθούν για τους δικούς τους λόγους να θίξουν την τιμή, την υπόληψη και την αξιοπρέπεια των μελών της διοίκησης και της ομάδας μας, θα είναι σκληρή.

Καταρχάς μάθετε ότι πρόεδρος της ομάδας μας είναι ο κ. Σταύρος Τσιόδρας, που βρισκόταν στην κερκίδα και στον πάγκο καθόταν ο γ.γραμματέας κ.Αθανάσιος Τσιόδρας, ο οποίος φυσικά δεν έκανε τίποτα από όλα αυτά που τον κατηγορείτε. Αντίθετα αυτός που έβριζε χυδαία, προκαλώντας με φράσεις πεζοδρομίου τον φίλαθλο κόσμο και τους ανθρώπους στο πάγκο της ομάδας μας ήταν ο κ.Σταμέλος Ελευθέριος, εκπρόσωπος της ομάδας σας.

Ως προς τη διαιτησία του αγώνα υπάρχει σχετικό βίντεο από το οποίο αποδεικνύεται ότι το πέναλτι ορθώς δόθηκε και όσο αφορά τις κίτρινες κάρτες επίσης δόθηκαν για το σκληρό και αντιαθλητικό παιχνίδι των αντιπάλων, λες και έπαιζαν παιχνίδι ανόδου περιέργως.

Όσον αφορά την δήθεν μεγάλη αποκάλυψη, ότι οι διαιτητές του αγώνα γευμάτιζαν πριν το παιχνίδι στο εστιατόριο ΑΚΑΝΤΟ, ιδιοκτησίας της οικογένειας Τσιόδρα, μόνο γέλιο προκαλεί και τίποτα παραπάνω, καθόσον οι διαιτητές ουδέποτε κάθισαν και γευμάτισαν στο εν λόγω κατάστημα πράγμα που αποδεικνύεται από τα ηλεκτρονικά μέσα της επιχείρησης και όλα αυτά αποτελούν αποκύημα της μεγάλης φαντασίας των παραγόντων του Βύζαντα.

Η μόνη αλήθεια κύριοι είναι ότι η ομάδα μας ήταν πολύ καλύτερη από την δική σας ομάδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και το σκορ έπρεπε να είναι 5-0 αντί για 2-0. Επιτέλους κύριοι μάθετε να χάνετε και όχι να βγάζετε επιστολές υπονοώντας τέτοια φανταστικά γεγονότα. Κύριοι εκπροσωπείτε ένα ιστορικό σύλλογο όπως είναι ο Βύζας Μεγάρων.

Υ.Γ. Αντιλαμβανόμαστε ότι όλα όσα αναφέρονται στην καταγγελία του Βύζαντα έχουν προέλθει από πρόεδρο αντίπαλης ομάδας που αρέσκεται στις δήθεν μεγάλες και συνταρακτικές αποκαλύψεις για τον χώρο του ποδοσφαίρου».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35