social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θριάμβευσε η ΑΕ Μυκόνου, 3-1 την προβληματική Μαρκό

Θριάμβευσε η ΑΕ Μυκόνου, 3-1 την προβληματική Μαρκό

Είχε την ευκαιρία να απομακρυνθεί αισθητά από τη ζώνη του υποβιβασμού η ΑΕ Μυκόνου και το έκανε!

Σε εξ αναβολής παιχνίδι για τη 19η αγωνιστική στον 3ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής η νησιωτική ομάδα επιβλήθηκε με 3-1 της Μαρκό, που συνεχίζει την ελεύθερη πτώση και εντείνει τον προβληματισμό για τη συνέχειά της στη φετινή σεζόν.

Ενδεικτικό της άνεσης με την οποία έφτασαν οι κυανόλευκοι στην επικράτηση είναι το γεγονός ότι βρέθηκαν να προηγούνται με 3-0 από το πρώτο ημίχρονο, καθιστώντας παθητικούς... δέκτες τους αντιπάλους τους. Με το... καλημέρα στο ματς η ομάδα της Μυκόνου πήρε το προβάδισμα, αφού μόλις στο 1ο λεπτό ο Παπαδόπουλος σκόραρε με κοντινό πλασέ μετά από χαμηλή σέντρα του Γκούφα (1-0). Στο 15ο λεπτό ο Πινέιρο εκτέλεσε φάουλ και ο Μαρκοπουλιώτης έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 2-0, ενώ στο 41' ο Γκούρι είχε εύκολο έργο να πλασάρει προ κενής εστίας μετά από πάσα που δέχθηκε από τον Ράγια (3-0). Το δεύτερο μέρος είχε αποκτήσει, πλέον, διαδικαστικό χαρακτήρα για τις δύο ομάδες, ενώ το μόνο που μπόρεσαν να κάνουν οι πράσινοι, ήταν να μειώσουν στο 84' για το τελικό 3-1 με αυτογκόλ του Ντοριάνο μετά από εκτέλεση φάουλ.

Διαιτητές: Πατεράκης, Ρούσσος-Βαμβακάς (Αθηνών)

ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ (Βαγγέλης Βλάχος): Διαμαντής, Σπυρόπουλος, Κατσούλης, Ιωσηφίδης, Αρκουδας (83' Ντοριάνο), Παπαδόπουλος (77' Καλογεράς) Ζγκούρι, Ράγια, Γκούφας, Πινέιρο (72' Ρέτσος), Πάγια

ΜΑΡΚΟ (Νίκος Μπαδήμας): Βουτσελάς, Χριστοφιλόπουλος, Μαρκοπουλιώτης, Ριτσοτάκης, Αλεξίου, Κιούσης, Πιέτρης, Μωραΐτάκης (58' Λαζαρίδης), Ντότης (65' Γκαρτζονίκας), Καλλέργης, Σάμιος.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35