social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Βύθισε» κι άλλο τον Πανελευσινιακό ο Παναιγιάλειος (5-1)

«Βύθισε» κι άλλο τον Πανελευσινιακό ο Παναιγιάλειος (5-1)

Σε ακόμη πιο δυσχερή θέση βρίσκεται ο Πανελευσινιακός μετά τη νέα ήττα που υπέστη στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Οι «σταχυοφόροι» υπέκυψαν στο δημοτικό γήπεδο Αβύθου στις ορέξεις του Παναιγιάλειου, ο οποίος επιβλήθηκε με το ευρύ 5-1 και επανήλθε στις επιτυχίες μετά από δύο συνεχόμενες ήττες.

Στο 19ο λεπτό ο Φωκαΐδης κέρδισε πέναλτι από τον Ξενάκη το οποίο μετουσίωσε ο Μακρής για το 1-0, ενώ στο 42' ο Βασίλτσης έγραψε το 2-0 με πλασέ μετά από απόκρουση του Μύρτα σε σουτ του Τρέσα. Στο 56' ο Τσίπρας ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 με σουτ, για να ακολουθήσει ένα διάστημα στο οποίο η ομάδατου Κ. Μίχα διεκδίκησε να μπει ξανά στο παιχνίδι. Στο 59' ο Ζαρίκος υποδέχθηκε την μπάλα μετά από ασταθή απόκρουση του Παπαδόπουλου σε σουτ του Τσιάβου και με πλασέ μείωσε σε 3-1, ενώ στο 67' ο Τσιάβος είχε δοκάρι με σουτ. Δέκα λεπτά μετά (77') ο Μακρής αξιοποίησε πάσα του Θεοφανόπουλου και σημείωσε το 4-1, με τον Θεοφανόπουλου να γράφει το τελικό 5-1 στο 88' με σουτ στο οποίο η μπάλα «βρήκε» και στο σώμα του Καψή.

Διαιτητές: Παλικάρης, Καραμπέτσος-Μπουρίκας (Μεσσηνίας)

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Νίκος Μανούρας): Ι. Παπαδόπουλος, Μωραΐτης, Τακίδης, Μαυρόπουλος (60' Κίτος), Φωκαΐδης (76' Θεοφανόπουλος), Τσίπρας, Μακρής, Σανδραβέλης (70' Λιάτος), Τρέσα, Λουκάς, Βασίλτσης (76' Πίσπας)

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Κυριάκος Μίχας): Μύρτα, Καλομενίδης (84' Μαλλιαράκης), Ξενάκης, Καψής, Νικολόπουλος (48' λ.τρ. Φίλης), Ουράι, Νικολάου (73' Κογιός), Τσιάβος, Χατζημάρκος, Σκέντζος (84' Αράπι), Ζαρίκος.

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35