social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νέο μεγάλο διπλό του Ελλοπιακού στην Πετρούπολη (0-1 τον Άρη)

Νέο μεγάλο διπλό του Ελλοπιακού στην Πετρούπολη (0-1 τον Άρη)

Τεράστιας σημασίας νίκη για τον Ελλοπιακό που δείχνει ικανός μετά τα μεγάλα αποτελέσματα που παίρνει να παραμείνει στην κατηγορία.

Η ομάδα της Βοιωτίας με γκολ του Χατζηλάμπρου στο 84' πέρασε με το διπλό από την Πετρούπολη επικρατώντας με 0-1 του τοπικού Άρη. Οι γηπεδούχοι παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν στάθηκαν άτυχοι αφού ήταν καλύτεροι σε όλο τον αγώνα, με τους φιλοξενούμενους να εκμεταλλεύονται μια από τις λιγοστές φάσεις που δημιούργησαν παίρνοντας ένα σπουδαίο διπλό μετά από εκείνο που πανηγύρισαν στον Κορυδαλλό επί της Προοδευτικής.Με το σημερινό διπλό το συγκρότημα του Παναγιώτη Τζαναβάρα παρέμεινε στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη.

Διαιτητής ήταν ο Λαθύρης (ΣΔ Πειραιά) με βοηθούς τον Οβάκογλου (ΣΔ Χανίων) και την κα. Γκουσάρη (ΣΔ Φωκίδας)

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Κώστας Βελιτζέλος) Σικαλιάς, Θεοδωρακόπουλος, Μουστάκης, Μενάι (63' Ραυτόπουλος), Μπαριαμπάς, Σκεντεράι, Ναζεράι, Τσίτσαρης, Τσιλιγκίρης (46' Καρδάμης), Βλαχομήτρος (58' Βλαχομήτρος), Αμπάνκουα.

ΕΛΛΟΠΙΑΚΟΣ (Παναγιώτης Τζαναβάρας) Κυριατζής, Αχείμαστος, Χασάι, Καλλαμποκάς, Τσέλλος, Βιέννας (46' Σπανός), Ρεσβάνης, Μάκο, Χατζηλάμπρος, Ριζάι (64' Αλ Ομπισάτ), Βρέτο (83' Γεωργίου).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35