social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άνετα ο Αστέρας Βάρης, 3-0 την ΑΕ Ερμιονίδας

Άνετα ο Αστέρας Βάρης, 3-0 την ΑΕ Ερμιονίδας

Δίχως να συναντήσει ιδιαίτερες αντιστάσεις, ο Αστέρας Βάρης προσπέρασε το εμπόδιο της ΑΕ Ερμιονίδας και διατηρήθηκε σε απόσταση ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η ομάδα του Γ. Καβάση επικράτησε με 3-0, φτάνοντας στο σκορ της νίκης από το πρώτο ημίχρονο. Μόλις στο 6ο λεπτό ο Δημητρόπουλος άνοιξε το σκορ με σουτ σε φάση διαρκείας (1-0), για να ακολουθήσουν άλλα δύο γκολ λίγο πριν την ανάπαυλα. Στο 37' ο Ψυχογυιός ακολούθησε τη φάση μετά από απόκρουση του Πονηρού και με σουτ σημείωσε το 2-0, ενώ στο 43' ο Ντούνιας με κοντινό σουτ μετά από παράλληλη σέντρα του Ψυχογυιού διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Οι κυανόλευκοι θα μπορούσαν να έχουν διευρύνει κι άλλο τη νίκη τους, ωστόσο ο Χριστίνης νικήθηκε από τον Πονηρό σε εκτέλεση πέναλτι στο 73'.

Διαιτητές: Δημητρακόπουλος, Ρούσσος-Τσάτσιος (Αθηνών)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Γιώργος Καβάσης): Μαρινάκης, Δημητρόπουλος, Νταγκουνάκης, Μεϊμάρογλου (60' Παστρικός), Ντιαγκνέ, Μπελαβράκης, Ντούνης (60' Χριστίνης), Ντούλιας (70' Καλέλα), Ψυχογυιός (70' Βασιλειάδης), Ντούνιας, Μάγγος (74' Μπάκας)

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Πονηρός, Τάσιος, Μαγκαφίνης (34' λ.τρ. Καράι), Τζιέρης, Βιρβίλης, Ζεκιράι (89' Ζάββος), Τριμπόνιας, Σκρίντα, Ντινόπουλος (78' Μεχμετάι), Αλεξανδρής, Οικονομίκος (89' Χάνος).

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35