social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πρόκριση στον τελικό στο 94' για τον Μανδραϊκό, 2-1 στην «άδεια» Ελευσίνα τον Πανελευσινιακό

Πρόκριση στον τελικό στο 94' για τον Μανδραϊκό, 2-1 στην «άδεια» Ελευσίνα τον Πανελευσινιακό

Την πρόκρισή του στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΔΑ πανηγύρισε ο Μανδραϊκός. Η ομάδα του Άκη Τζουμερκιώτη επικράτησε στην Ελευσίνα με 2-1 του ισχυρού και νεανικού Πανελευσινιακού θα παίξει για έβδομη φορά σε τελικό, διεκδικώντας την τέταρτη κατάκτησή του. 

Ο αγώνας διεξήχθη στο κεκλεισμένων των θυρών γήπεδο Ελευσίνας, καθώς λίγη ώρα πριν την έναρξη του αγώνα ο δήμος Ελευσίνας(ΠΑΚΠΠΑ) αποφάσισε την απαγόρευση κόσμου στις κερκίδες του γηπέδου. 

Οι γηπεδούχοι του Κυριάκου Μίχα προηγήθηκαν στο 41' με τον Ζαρίκο και έδειξαν αυτά τα νεαρά παιδιά ότι έχουν όλες τις δυνατότητες για να πρωταγωνιστήσουν στο μέλλον. 

Στην επανάληψη όμως η ποιότητα του Μανδραΐκού μίλησε και κατάφερε η ομάδα του Άκη Τζουμερκιώτη να φτάσει στην ανατροπή και να πάρει την πρόκριση. Στο 50' ισοφάρισε με όμορφο γκολ του Πασαλίδη, για να πετύχει το γκολ της νίκης στο 94' με κεφαλιά του Παντίδου, προκαλλώντας τους έξαλλους πανηγυρισμούς στις τάξεις του Μανδραϊκού. 

Στο 95' οι «σταχυοφόροι» έμειναν με δέκα, καθώς είδε σε μόλις δύο λεπτά δύο κίτρινες(93', 95') ο Καψής. 

Διαιτήτευσεο Λάμπρου. 
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Μυρτά, Καλομενίδης, Μαλιαράκης, Ουράι(62' Αράπι), Καψής, Νικολόπουλος(85' Ευαγγελάτος), Σκέντζος, Τσιόκρης, Ζαρίκος, Τσιάβος(80' Πατιστής), Νικολάου(62' Παϊκόπουλος). 

ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ: Μαβίδης, Φυσαράκης(59' Φραγκόπουλος), Λογοθέτης Α., Λαμπρίδης, Παντίδος, Καλικαντής, Γιουκαρής, Λελούδας(70' Στίσι),Πασαλίδης, Κακοσίμος(87' Πετσίτης), Χαλβατζίου. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35