social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μπόρεσε μέχρι ισοπαλία ο Απόλλων Σμύρνης, 1-1 με ΠΟ Ατσαλένιου

Μπόρεσε μέχρι ισοπαλία ο Απόλλων Σμύρνης, 1-1 με ΠΟ Ατσαλένιου

Σε ακόμη ένα παιχνίδι είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και τις καλύτερες στιγμές συγκριτικά με τον αντίπαλό του, για άλλη μία φορά όμως ο Απόλλων Σμύρνης δεν μπόρεσε να φτάσει σε κάτι καλύτερο από την ισοπαλία.

Η «ελαφρά ταξιαρχία» έμεινε στο 1-1 με τον ΠΟ Ατσαλένιου, χάνοντας τη δυνατότητα να πάρει «ανάσα» στη μάχη που γίνεται γύρω από τη γραμμή του υποβιβασμού ανάμεσα σε τουλάχιστον έξι ομάδες. Από την πλευρά τους, οι Κρητικοί «τσίμπησαν» έναν πολύτιμο εκτός έδρας βαθμό που τον φέρνει λίγο πιο κοντά στον στόχο της σωτηρίας.

Στο γήπεδο «Γ. Καμάρας» οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο ματς, όταν στο 3ο λεπτό ο Βοργιάς από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή σούταρε ψηλά άουτ. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που πήραν το προβάδισμα. Σε γύρισμα από τη δεξιά πτέρυγα, η μπάλα πέρασε από όλους και ο Παπαχρονόπουλος που την υποδέχθηκε, πλάσαρε ψύχραιμα και εύστοχα για το 1-0.

Ο ΠΟΑ αντέδρασε άμεσα και αφού πρώτα πλησίασε στο γκολ στο 18', όταν ο Μέμος έφυγε από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ αλλά είδε τον Καλούδη να μπλοκάρει το αδύναμο πλασέ που επιχείρησε, έφτασε στην ισοφάριση στο 23'. Ο Μέμος ταλαιπώρησε από τα αριστερά την αντίπαλη άμυνα, γύρισε την κατάλληλη στιγμή για τον Σφυρογιαννάκη και εκείνος από κοντά δεν είχε πρόβλημα να πλασάρει στην εστία για το 1-1. Έκτοτε, μέχρι την ανάπαυλα, έγινε ένα παιχνίδι χωρίς φαντασία, στο οποίο οι παίκτες του Απόλλωνα έδειχναν αγχωμένοι και εκείνοι του ΠΟΑ ήλεγχαν χωρίς να απειλούνται.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι έδειξαν τη διάθεση να πιέσουν για το δεύτερο γκολ, χωρίς όμως να καταφέρνουν επί της ουσίας να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις, τουλάχιστον μέχρι να μπει το παιχνίδι στο τελευταίο εικοσάλεπτο. Στο 72' ο Χριστόπουλος σούταρε άστοχα με το αριστερό πόδι από καλή θέση, στο 75' ο Καβουσάκης μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα στην κεφαλιά του Λιάκου και δύο λεπτά μετά (77') ο Παπαχρονόπουλος σούταρε με δύναμη, όμως πάλι ο Καβουσάκης μπλόκαρε σταθερά. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Απόλλων ενέτεινε την πίεσή του και στο 86' «άγγιξε» το γκολ, όμως η μπάλα «τράνταξε» το οριζόντιο δοκάρι στο σουτ του Πίκουλη από θέση λίγο έξω από την περιοχή. Στα τελευταία λεπτά κάποια άλλη σημαντική στιγμή δεν καταγράφηκε και, έτσι, το ματς ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή.

Διαιτητές: Γιανναράκης, Πετρίδης-Μουμπογιατζόγλου (Πειραιά)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος): Καλούδης, Μίχος (68' Ράμμος), Βλασσόπουλος (68' Κορφιάτης), Λιάκος, Πατίλας, Μελιόπουλος, Πιαστόπουλος, Χριστόπουλος, Σπαρτιάτης (84' λ.τρ. Πίκουλης), Χαϊκάλης, Παπαχρονόπουλος

ΠΟ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ (Κώστας Φραντζέσκος): Καβουσάκης, Λουμπάκης (81' Νάτος), Δαμιανάκης, Ψαράς (81' Καλαϊτζάκης), Μέμος, Χατζηανδρέου, Κερμενίδης (84' Χαρίτος), Σφυρογιαννάκης (60' λ.τρ. Παχής), Βοργιάς, Κασωτάκης, Αργκιλέσι.

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35