social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Στοπ» στην Επισκοπή η Αγία Παρασκευή (0-0)

«Στοπ» στην Επισκοπή η Αγία Παρασκευή (0-0)

Ύστερα από ένα παιχνίδι που είχε μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον, η Αγία Παρασκευή αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς γκολ με την Επισκοπή (0-0).

Η ομάδα του Ρεθύμνου ήθελε τους βαθμούς της νίκης στη μάχη που δίνει για την παραμονή στην Κατηγορία, όμως η νεανική «Σάντα» αγωνίστηκε ψυχωμένα και πρόσθεσε άλλον έναν βαθμό στη συγκομιδή της.

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν για την 27η αγωνιστική, σε ένα ματς που είχε αρκετές σκληρές μονομαχίες και λίγες καλές στιγμές μπροστά στις εστίες. Στην ανάπαυλα, μάλιστα, υπήρξε ένταση και αντεγκλήσεις μεταξύ αξιωματούχων των δύο ομάδων, ενώ οι άνθρωποι της Επισκοπής διαμαρτύρονταν για μία φάση στο 35', υποστηρίζοντας πως ο Κουτσουπιάς θα έπρεπε να αποβληθεί με κόκκινη κάρτα έπειτα από μαρκάρισμα σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή.

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι είχε παρόμοια εικόνα, με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν ανεπιτυχώς να προσεγγίσουν την αντίπαλη περιοχή. Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι βρήκαν δίχτυα στο 85' με πλασέ του Χρυσανθακόπουλου, όμως το γκολ δεν μέτρησε μετά από υπόδειξη οφσάιντ του πρώτου βοηθού Δαφερέρα. Πρόκειται για μία απόφαση για την οποία διαμαρτυρήθηκαν εντόνως οι άνθρωποι της Αγ. Παρασκευής.

Διαιτητές: Λεμπέσης, Δαφερέρας-Τριανταφυλλίδης (Πειραιά)

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος): Αραμπατζής, Καστανιώτης (75' Τσινιάς), Ζάχος, Κοντοές, Μιχαηλίδης, Θεοδωρίδης, Κουτσουπιάς (55' Χρυσανθακόπουλος), Μπουμπουλίμμα, Σεφέρη (63' Νικολαΐδης), Δημητρίου, Δημήτρουλας

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Γιώργος Κόλτζος): Ψαρράς, Χάιδος, Συμεωνίδης, Κουκουλής, Μεσσήνης (70' Ζαχαράκης), Μπατζελής (70' Γεωργιακάκης), Πάτας, Μπάρο, Λέκα, Τσαμπουράκης (80' Πεκίνι), Κεφαλάς.

(Photo-στοιχεία αγώνα: Κώστας Αποστολόπουλος)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35