social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άνετα ο ΑΟ Υπάτου, 3-0 τον Περαμαϊκό

Άνετα ο ΑΟ Υπάτου, 3-0 τον Περαμαϊκό

Δίχως να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες, ο ΑΟ Υπάτου επικράτησε με 1-0 του Περαμαϊκού και πήρε... σαφείς αποστάσεις από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Από την άλλη, ακόμη πιο δύσκολο έργο έχει μπροστά της η ομάδα του Περάματος, που έχει μπροστά της «τελικό» με την Προοδευτική.

Στο 25ο λεπτό ο Αλμπάνης κέρδισε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Ποτουρίδης για το 1-0, ενώ στο 45' ο Παπουτσογιαννόπουλος βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο από την κεφαλιά πάσα του Γλυνού και από κοντά σημείωσε το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε με το δεύτερο προσωπικό του γκολ ο Ποτουρίδης στο 87' με πλασέ μετά από ασίστ του Πολυμέρη.

Διαιτητές: Κωσταγιάννης, Βλατάκης (Αθηνών)-Σκούτας (Φωκίδας)

ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ (Γιώργος Αντωνόπουλος): Γκλώτσος, Βαλμάς (75' Ντρούγκας), Παπουτσογιαννόπουλος (55' λ.τρ. Δακτυλίδης), Καλλιτσουνάκης, Σταγάκης, Αρμένης, Γκίνο (75' Ηλιού), Μπούσης, Γλυνός (65' λ.τρ. Πολυμέρης), Ποτουρίδης, Αλμπάνης (65' Μπακαούκας)

ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ (Βασίλης Σπάθας): Θεολόγης, Στεφανής, Κοντογιαννάτος, Βέση, Κόκας, Λάππας (46' Τσίνα), Παπαδάκης (60' Κακάκιος), Κουφουδάκης, Φιλιμέγκας, Κοντάκος (75' Ευθυμιάδης), Μαχμουτάι.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35