social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νέο βήμα σωτηρίας ο Ιάλυσος (4-2 τον Παναιγιάλειο)

Νέο βήμα σωτηρίας ο Ιάλυσος (4-2 τον Παναιγιάλειο)

Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του πέτυχε ο Ιάλυσος και ανέβηκε στην 8η θέση της κατάταξης στον 3ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.

Για την 27η αγωνιστική, η ομάδα του Π. Σπάρταλη επιβλήθηκε με 4-2 του Παναιγιάλειου, που από την πλευρά του έμεινε για τρίτο ματς χωρίς νίκη.

Στο Οικονομίδειο στάδιο οι ερυθροκίτρινοι προηγήθηκαν στο 16ο λεπτό με σουτ του Κάμπα από πάσα του Δωματά (1-0), όμως δέκα λεπτά αργότερα (26') ο Πίσπας ισοφάρισε σε 1-1 με πλασέ. Στο 43' υποδείχθηκε πέναλτι σε χέρι του Μωραΐτη και ο Χατζησάββας από την άσπρη βούλα ευστόχησε για το 2-1, ενώ στο 57' ο Εμπουμπά δέχθηκε την κεφαλιά πάσα του Χότζα και με νέα κεφαλιά έγραψε το 3-1. Οι μελανόλευκοι μείωσαν σε 3-2 στο 69' με προβολή του Βασίλτση μετά από κεφαλιά πάσα του Μακρή, για να φτάσουμε στο 83', όπου με νέο πέναλτι ο Ιάλυσος διαμόρφωσε το τελικό 4-2. Υποδείχθηκε σε μαρκάρισμα του Παπαδόπουλου στον Κάμπα και εκτελέστηκε από τον Αθανασίου.

Διαιτητές: Ζεστας, Σηφάκης-Κουρκουνάσιος (Πειραιά)

ΙΑΛΥΣΟΣ (Παναγιώτης Σπάρταλης): Τσιγάρος, Πατσίλης, Χότζα, Καραγεώργης, Ιντρίζι, Αθανασίου (91' Βλαχάβας), Γιώργου, Δωματάς (78' Χατζηνικόλας), Κάμπα (87' Ραπάι), Χατζησάββας (78' Τερζίου), Εμπουμπά

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Νίκος Μανούρας): Παπαδόπουλος, Σανδραβέλης, Τακίδης, Μωραΐτης, Κοντοχρήστος, Κίτος (78' Τρέσα), Τσίπρας, Φωκαΐδης (62' Κοτσόκολος), Πίσπας (56' Λιάτος), Βασίλτσης, Μακρής.

 


Σχετικά άρθρα

Εθνικός Πειραιά: Κλείνει τον βράχο... Τσατσαρή!

Ηλυσιακός - Επισκοπή 2-2 [highlights]

Κασσιανός: Αξίζαμε τη νίκη [vid]

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35