social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Τρίποντο» ελπίδας ο Πανελευσινιακός, 2-0 τον ΠΑΟ Βάρδας

«Τρίποντο» ελπίδας ο Πανελευσινιακός, 2-0 τον ΠΑΟ Βάρδας

Βαθμολογική «ανάσα» πήρε ο Πανελευσινιακός σήμερα (19/3) το απόγευμα και, συγχρόνως, είδε τις ελπίδες του για παραμονή στην Κατηγορία να αναπτερώνονται.

Η ομάδα του Κ. Μίχα υποδέχθηκε στο δημοτικό γήπεδο Μεγάρων τον ΠΑΟ Βάρδας, του οποίου επικράτησε με 2-0, στο παιχνίδι με το οποίο έπεσε η αυλαία της 27ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.

Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ, με τους φιλοξενούμενους μάλιστα να έχουν και δοκάρι σε σουτ του Νιφορόπουλου στο 22ο λεπτό. Ακολούθησαν σπουδαίες στιγμές για τους «σταχυοφόρους», οι οποίοι τελικά προηγήθηκαν στο σκορ στο 49ο λεπτό χάρη σε συρτό σουτ του Φωτόπουλου (1-0). Οι κυανόλευκοι «σφράγισαν» το «τρίποντο» στο 80', όταν σε αντεπίθεση που ξεδίπλωσαν ο Καλομενίδης έγραψε με πλασέ το 2-0.

Διαιτητές: Βαρτσάκης, Σόβολος (Λακωνίας)-Τουρνικιώτης (Αρκαδίας)

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Κυριάκος Μίχας): Μύρτα, Καλομενίδης, Χατζημάρκος, Τσιόκρης, Καψής, Νικολόπουλος, Ζαρίκος (75' Ξενάκης), Τσιάβος, Φωτόπουλος, Μακρίδης (84' Μαλιαράκης), Σκέντζος (93' Πατιστής)

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ (Γιώργος Λαμπρόπουλος): Τσεκούρας, Λιόσης (56' Κούστα), Κοτσώνης, Παπασπηλιόπουλος (83' Δουλαβέρης), Νιφορόπουλος, Σπανός, Μικελάτος (83' Τσεκούρας), Διονυσόπουλος, Πλαστουργός, Κόκας, Μπελιάρντι (56' Γεωργακόπουλος).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35