social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στο 91' η παθιασμένη Επισκοπή, 3-2 τον Άρη Πετρούπολης!

Στο 91' η παθιασμένη Επισκοπή, 3-2 τον Άρη Πετρούπολης!

Σπουδαία νίκη πέτυχε η αποφασιστική Επισκοπή απέναντι στον Άρη Πετρούπολης και έκανε βήμα προς την παραμονή της στην Κατηγορία.

Σε ένα ματς που πρόσφερε δύο ανατροπές και εναλλαγές συναισθημάτων, η ομάδα του Γ. Κόλτζου λύγισε με 3-2 τον αντίπαλό της στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης», σημειώνοντας το γκολ της επικράτησης στις καθυστερήσεις!

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ στο 5ο λεπτό. Ο Μέτα ανατράπηκε από τον Γκότοβο, όπως φαίνεται από το βίντεο εκτός περιοχής, όμως ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Από εκεί ο Μπάρο ευστόχησε και έγραψε το 1-0. 

Ωστόσο, μέχρι την ανάπαυλα οι ερυθροκίτρινοι έφεραν... τούμπα το ματς με πρωταγωνιστή τον Κρητικό και αφού πρώτα η Επισκοπή είχε δοκάρι με τον Μέτα μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μεργέμογλου στο 27'. Στο 30' ο έμπειρος φορ ισοφάρισε σε 1-1 με κοντινό πλασέ μετά από σέντρα του Κορώνη και στο 34' ξανά ο Κρητικός βρήκε δίχτυα, αυτή τη φορά με πλασέ μετά από διαγώνια πάσα του Τσιλιγκίρη για το 1-2!

Στο δεύτερο μέρος η Επισκοπή πίστεψε στην ανατροπή, δούλεψε στον αγωνιστικό χώρο και τα κατάφερε! Στο 69' ο Μέτα εκμεταλλεύτηκε λάθος γύρισμα του Μεναι και με ψηλοκρεμαστό πλασέ ισοφάρισε σε 2-2, διαμορφώνοντας νέα δεδομένα στην αναμέτρηση. Στο τελευταίο τέταρτο χάθηκαν εκατέρωθεν ευκαιρίες για γκολ, για να φτάσουμε στο 91' όπου ο Κάμερον με πλασέ μετά από πάσα του Μέτα σημείωσε το τελικό 3-2, δίνοντας το έναυσμα για ξέφρενους πανηγυρισμούς!

Διαιτητές: Κυριακόπουλος, Μπλαβάκης-Καλαϊτζής (Ηρακλείου)

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Γιώργος Κόλτζος): Ψαρράς, Χάιδος, Συμεωνίδης, Μεσσήνης (46' Πάτας), Μεργέμογλου (85' Ζαχαράκης), Κουκούλης (63' Τσαμπουράκης), Μέτα, Μπατζέλης, Μπάρο, Λέκα, Κάμερον
ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ. (Κώστας Βελιτζέλος): Σικαλιάς, Τσουβαλτσίδης (94' Αμπάνκουα), Κορώνης, Καρδάμης, Ντόη, Γκότοβος, Σκεντεράι (84΄Φαρμάκης), Μενάι (94' Θεοδωρακόπουλος), Κρητικός, Τσιλιγκίρης, Βλαχομήτρος (63' Μουστάκης)

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35