social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δεν αφήνει τη μάχη ο Φωστήρας, 1-1 με Ελλοπιακό

Δεν αφήνει τη μάχη ο Φωστήρας, 1-1 με Ελλοπιακό

Έχει χάσει την επαφή του με τις θέσεις της σωτηρίας ο Φωστήρας, ωστόσο εξακολουθεί να δίνει τη μάχη του για τη σωτηρία στον 4ο όμιλο.

Στην υποχρέωσή του για την 28η αγωνιστική η ομάδα του Ταύρου υποδέχθηκε τον ανεβασμένο Ελλοπιακό, με τον οποίο αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 1-1. Πλέον, οι κιτρινόμαυροι, που έμειναν με πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Δημαράκη, απέχουν κατά εννέα βαθμούς από την 11η θέση, ενώ οι Βοιωτοί βρίσκονται στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Κορυφαίος για τον Φωστήρα ήταν ο νεαρός γκολκίπερ Αλέξανδρος Πρίντεζης, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετικό ντεμπούτο στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, προχωρώντας σε πληθώρα σωτήριων επεμβάσεων, που κράτησαν την ομάδα του στη διεκδίκηση θετικού αποτελέσματος.

Η πρώτη καλή στιγμή στο γήπεδο «Σπ. Γιαλαμπίδης» καταγράφηκε στο 16ο λεπτό, όταν ο Γάγγος σούταρε ελάχιστα άουτ. Στο 21' ο Μουκίδης πλάσαρε άουτ από το ύψος της μικρής περιοχής, για να φτάσουμε στο 27' όπου οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα χάρη σε γυριστό σουτ του Χατζηκυριάκου (1-0). Η χαρά τους, ωστόσο, κράτησε για τρία λεπτά, αφού στο 30' ο Μεγάλος ακολούθησε τη φάση μετά από απόκρουση του Πρίντεζη και με κοντινό σουτ ισοφάρισε (1-1).

Στο 35' ο Πρίντεζης απέκρουσε δύσκολα απευθείας χτύπημα κόρνερ και δύο λεπτά μετά (37') αποσόβησε στο «Γ» της εστίας του φάουλ του Βρέτο στο «Γ» απέκρουσε ο Πρίντεζης. Στο 41' ο 18χρονος τερματοφύλακας απέκρουσε στην κλειστή του γωνία σε σουτ του Μεγάλου, ενώ στο 45' ο Φωστήρας ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα που δέχθηκε ο Χοτζάι.

Printezis-Alexandros-1.jpg

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, στο 49', η μπάλα έφυγε μόλις άουτ από φάουλ του Νέρες και στο 52' ο Πρίντεζης απέκρουσε σωτήρια σε εκτέλεση φάουλ του Βρέτο. Το ίδιο συνέβη και στο 65', με τον νεαρό γκολκίπερ να αποκρούει εκ νέου επικίνδυνη εκτέλεση φάουλ του Βρέτο. Στο 70' ο Μουκίδης δέχθηκε μαρκάρισμα στην αντίπαλη περιοχή, οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι, όμως ο διαιτητής έδωσε επιθετικό φάουλ, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις. Στο 75' ο Πρίντεζης απέκρουσε σε σουτ του Βρέτο, ενώ στο 83' υπήρξαν νέες διαμαρτυρίες, καθώς ο Τσιμπόκας ανακόπηκε με υπόδειξη οφσάιντ του δεύτερου βοηθού Δριβήλα, καθώς έβγαινε μόνος απέναντι στον Κυριατζή. Στο επόμενο λεπτό (84') αποβλήθηκε απευθείας με κόκκινη κάρτα ο Αλ Ομπισάτ, επειδή χτύπησε αντίπαλο ποδοσφαιριστή, ενώ στο 86' ο Πρίντεζης απέκρουσε στη γωνία του σε νέο φάουλ του Βρέτο. Στο 92' ο διαιτητής Δημαράκης έδωσε πέναλτι και απέβαλε τον Γαϊτάνη με κόκκινη κάρτα, όμως μετά από παραίνεση του πρώτου βοηθού άλλαξε την απόφασή του και μετέτρεψε το πέναλτι σε φάουλ, αφού η ανατροπή είχε γίνει εκτός περιοχής. Και αυτή η φάση πέρασε ανεκμετάλλευτη για τον Ελλοπιακό, με τον 1-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητές: Δημαράκης (Δωδεκανήσου), Οβάκογλου (Χανίων)-Δρίβηλας (Αχαΐας)

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Μουράτ Σεροπιάν): Πρίντεζης, Χοτζάι, Γαϊτάνης, Κατσάρας, Πεχλιβανίδης, Χατζηκυριάκος, Γάγγος, Ποζατζίδης (76' Καραμπάγιας), Μουκίδης, Κόκας (66' Τσιμπόκας), Νέρες

ΕΛΛΟΠΙΑΚΟΣ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Κυριατζής, Αχείμαστος (90' Γεωργίου), Χασάι (46' Παπαγεωργίου), Καλαμπόκας (66' Αλ Ομπισάτ), Τσέλλος, Βιέννας, Ρεσβάνης, Μάκο, Χατζηλάμπρος, Βρέτο (88' Σαντζάκου), Μεγάλος.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35