social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αγχωτική αλλά και πολύτιμη νίκη η Μαρκό, 2-1 τον ΑΟ Πυλίου

Αγχωτική αλλά και πολύτιμη νίκη η Μαρκό, 2-1 τον ΑΟ Πυλίου

Τον αξιόλογο αντίπαλό της, αλλά και το δικό της άγχος έφερε… βόλτα η Μαρκό και πέτυχε άλλη μία πολύτιμη νίκη, στην προσπάθεια που κάνει για εξασφάλιση της παραμονής της στην Κατηγορία.

Στο ένα από τα δύο παιχνίδια που άνοιξαν σήμερα (30/3) την αυλαία της 29ης αγωνιστικής, η ομάδα του Π. Κωνσταντακόπουλου λύγισε με 2-1 τον ΑΟ Πυλίου, που από τη δική του πλευρά βλέπει τις δικές του ελπίδες να μειώνονται δραματικά.
Ο παίκτης που βρήκε τη λύση για τους πράσινους ήταν ο Πίκουλας, ο οποίος σκόραρε με πλασέ στο 73ο λεπτό και έγραψε το 2-1, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα. Αρκετά νωρίτερα, στο 21ο λεπτό, ο Παυλίδης είχε ανοίξει το σκορ με πέναλτι που υποδείχθηκε σε χέρι αμυνομένου (1-0), ενώ στο 53’ ο Βουκομάνοβιτς ισοφάρισε με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Κότζα.
Διαιτητές: Λαθύρης, Κουρκουνασιός-Σηφάκης (Πειραιώς)
ΜΑΡΚΟ (Πάρης Κωνσταντακόπουλος): Κυριτσάς, Μαρκοπουλιώτης, Καλλέργης (85’ Πιέτρης), Αλεξίου (60’ Σάμιος), Γιαννιτσάνης, Λαμπρόπουλος, Παυλίδης, Ριτσοτάκης, Πίκουλας (78’ Φρέρης), Κιούσης (85’ Μεγαρίτης), Λαζαρίδης
ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ (Στέφανος Χατζησεβαστός):  Ήλιος, Παπαναστασίου (81′ Λάντζιος), Μούλας, Μπριλάκης, Βουκομάνοβιτς, Δρόσος, Μεντής, Χατζηνικολάου, Μπρέμπος (75′ Τσιτσεκίδης), Τζανουλίνος, Αλιμερκάι (37′ λ.τ. Κότζα).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35