social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τα βρήκε… σκούρα στο Μεσολόγγι ο Παναργειακός (0-3)

Τα βρήκε… σκούρα στο Μεσολόγγι ο Παναργειακός (0-3)

Είδε… κι έπαθε ο Παναργειακός μέχρι να πετύχει τη… μεγάλη έξοδο στο Μεσολόγγι, προκειμένου να διατηρήσει τα σκήπτρα στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Στο ένα από τα δύο παιχνίδια που άνοιξαν την αυλαία της 29ης αγωνιστικής, η ομάδα του Γ. Βαζάκα κατάφερε στο τελευταίο δεκάλεπτο να κάμψει την αντίσταση της ουραγού, αλλά και ηρωικής ομάδας του Μεσολογγίου, επικρατώντας εν τέλει με το ευρύ 3-0, για να παραμείνει στην κορυφή ανεξαρτήτως του τι θα κάνει η Κόρινθος στο δικό της παιχνίδι.
Αφού πρώτα «σπατάλησε» πέναλτι στο 5ο λεπτό με εκτελεστή τον Κατσή, η ομάδα του Άργους αγχώθηκε και δεν μπόρεσε να ψάξει με «καθαρό μυαλό» το γκολ που θα της έδινε το προβάδισμα. Εν τέλει, ευτύχησε να προηγηθεί στο 84ο λεπτό χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Ροκάι με σουτ (0-1), «ξεκλειδώνοντας» την αντίπαλη άμυνα και φέρνοντας τη λύτρωση. Δύο λεπτά μετά ο Τσιράκης με προσωπική ενέργεια και σουτ πέτυχε το 0-2 απέναντι στους απογοητευμένους, πλέον, γηπεδούχους. Το τελικό 0-3 διαμορφώθηκε στο 96’ με σουτ του Καρυπίδη.
Διαιτητές: Πετρόπουλος, Γαλάνης-Μπαλαρούτσος (Αχαΐας)
ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Βασίλης Παστρωμάς): Δουλιώτης (66’ λ.τρ. Μαντής), Ε. Κοκώνης, Τριφιάτης, Κάκκος, Μπαλαμπάνης, Αυτζής, Πλαστήρας (77’ Παναγιωτίδης), Χαλαζίας, Σπ. Κοκώνης, Μιχαλόπουλος, Κράνης (60’ Κουφός)
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Καραργύρης, Παναγιώτου, Καρέλης, Σάαντο, Ροκάι, Τσιώλης (77’ Τσιράκης), Μάρτινς, Τσάνι, Τσούτσης (90’ Καρυπίδης), Κατσής (46’ Ηλιόπουλος), Ελευθεριάδης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35