social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Φ. Μουρτζανός: Πιστεύουμε σ’ αυτό που έχουμε χτίσει

Φ. Μουρτζανός: Πιστεύουμε σ’ αυτό που έχουμε χτίσει

Το πιο μεγάλο ματς (μέχρι το επόμενο) είναι αυτό της Κυριακής (7/4, 16.00) για την ομάδα της Επισκοπής όπου υποδέχεται στο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης” τον ΑΟΑΝ.

Η 30η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής έχει μεγάλα παιγνίδια και ένα από αυτά είναι η αναμέτρηση της Ρεθυμνιώτικης ομάδας απέναντι σε ένα σύνολο όπου και οι δύο βρίσκονται στο όριο της ζώνης του υποβιβασμού ή της παραμονής με 36 βαθμούς.

Η Επισκοπή μας προετοιμάζεται εντατικά στο γήπεδό της, στη φυσική της έδρα που αναμένεται να φιλοξενήσει πολύ κόσμο, τόσο από την κοινότητα και τη γύρω περιοχή, όσο από το υπόλοιπο Ρέθυμνο αλλά και φιλάθλους του Αγίου Νικολάου.

Για την αναμέτρηση αυτή μίλησε ο άμεσος συνεργάτης του προπονητή της ομάδας από την Κρήτη, ο Φίλιππος Μουρτζανός ο οποίος είδε μαζί με τον κόουτς Γιώργο Κόλτζο να μην προπονείται με το υπόλοιπο τμήμα ο Μιχάλης Μπατζέλης, ο οποίος ταλαιπωρείται τις τελευταίες ώρες από μία ίωση.

Ο Φ. Μουρτζανός δήλωσε για το συγκεκριμένο ματς: “Είναι ένα κρητικό ντέρμπι που αναμένεται να έχει ένταση και πάθος και από τις δύο ομάδες οι οποίες έχουν μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο. Εμείς από την πλευρά μας θα κοιτάξουμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα και τον κόσμο μας που μας έδωσαν ώθηση από το ματς με τον Άρη Πετρούπολης.”

Ερωτηθείς που θα κριθεί η αναμέτρηση, ο νεαρός τεχνικός τόνισε: “Νομίζω στην αγωνιστική προσπάθεια και την καλή προετοιμασία την οποία πιστεύω ότι έχουμε κάνει μέσα στην εβδομάδα. Επίσης στη μεγαλύτερη διάρκεια που θα βγάλει κάποιος από τους δύο, δηλαδή στην περισσότερη ενέργεια στον αγωνιστικό χώρο.

Πιστεύουμε στην ομάδα μας αλλά και σ’ αυτό που έχουμε χτίσει όλο αυτό το τελευταίο διάστημα”.

Η αυριανή προπόνηση έχει προγραμματιστεί 11.00πμ. στο “Θεόδωρος Βαρδιννογιάννης”.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35