social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Φουλάρει» για τη σωτηρία ο Απόλλων Σμύρνης, 3-0 τον ΑΟ Υπάτου

«Φουλάρει» για τη σωτηρία ο Απόλλων Σμύρνης, 3-0 τον ΑΟ Υπάτου

Με αποφασιστικότητα αλλά και με ανεβασμένη ψυχολογία από τις πρόσφατες καλές εμφανίσεις του ο Απόλλων Σμύρνης πρόσθεσε άλλο ένα «τρίποντο» στη συγκομιδή του και πέρασε πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού.

Σε παιχνίδι για την 30ή αγωνιστική στο γήπεδο «Γ. Καμάρας» η ομάδα του Β. Σταυρακόπουλου επιβλήθηκε με 3-0 του ΑΟ Υπάτου σε ένα ματς με αρκετό πάθος, γρήγορο ρυθμό και με πολλή δουλειά για τη διαιτητική τριάδα.

Η πρώτη σημαντική στιγμή καταγράφηκε μόλις στο 5ο λεπτό, όταν ο Παπουτσογιαννόπουλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με πλασέ, με το γκολ ωστόσο να μην κατακυρώνεται κατόπιν υπόδειξης για οφσάιντ. Η «ελαφρά ταξιαρχία» ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 32', όταν ο Χριστόπουλος πραγματοποίησε παλικαρίσια κούρσα και με αριστερό σουτ έγραψε το 1-0. Δύο λεπτά μετά (34') οι κυανόλευκοι απέκτησαν και... δεύερο προβάδισμα, όταν ο Μπούσης αποβλήθηκε απευθείας με κόκκινη κάρτα για αντιαθλητικό μαρκάρισμα πάνω σε αντίπαλο. Στο 51' ο Πριόνας έκλεψε την μπάλα από τον Παπουτσογιαννόπουλο, πιθανόν και με αντικανονική χρήση των χεριών του και πλάσαρε ψύχραιμα για το 2-0. Στο 72' οι φιλοξενούμενοι έμειναν με εννέα ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο λόγω αποβολής του Γκίνο με δεύτερη κίτρινη κάρτα και στο 77' ο Καραγκούνης με κεφαλιά μετά από σέντρα του Παπαχρονόπουλου διαμόρφωσε το τελικό 3-0!

Διαιτητές: Χρόνης, Παπαδόπουλος (Δυτ. Αττικής)-Μαυρεδάκης (Χανίων)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος): Καλούδης, Πριόνας, Τασιούλης, Λιάκος, Ρόδης (85' Μίχος), Πατίλας, Πιαστόπουλος, Σάλλα (66' Μελιόπουλος), Χριστόπουλος (66' Κορφιάτης), Καραγκούνης (85' Σπαριάτης), Παπαχρονόπουλος (79' Χαϊκάλης)

ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ (Γιώργος Αντωνόπουλος): Χατζηγιαννάκης, Παπουτσογιαννόπουλος, Μπακαούκας (46' Ντρούγκας), Καλλιυσουνάκης, Γλύνος (77' Δακτυλίδης), Μπόύσης, Ποτουρίδης, Γκίνο, Βαλμάς (77' Κατσουρός), Σταγάκης (85' Ροκάκης), Ρότσα (85' Παρασκευόπουλος).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35