social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πιέζει τον Παναργειακό η Κόρινθος (3-0 την Εράνη Φιλιατρών)

Πιέζει τον Παναργειακό η Κόρινθος (3-0 την Εράνη Φιλιατρών)

Την ώρα που ο Παναργειακός έπαιρνε τη νίκη κόντρα στην ΑΕ Ερμιονίδας και παρέμενε στην κορυφή, η Κόρινθος φρόντιζε να παραμένει στην... πλάτη της σε απόσταση βολής!

Η ομάδα του Η. Φυντάνη ξεπέρασε το εμπόδιο της Εράνης Φιλιατρών, της οποίας επιβλήθηκε με 3-0 για να συνεχίσει στο -1 από την κορυφή τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Στο 25ο λεπτό ο Λάλκοβτις εκτέλεσε φάουλ με καταπληκτική σέντρα και ο Καλούσης με κεφαλιά σημείωσε το 1-0, για να ακολουθήσουν δύο γκολ του Ροχάνο στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους. Στο 52' πέτυχε το 2-0 με κοντινή κεφαλιά μετά από φάουλ του Γκίκα και στο 59' με αριστερό πλασέ μετά πό ασίστ του Γκίκα διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να μειώσουν στο 67ο λεπτό, όμως ο Φάκης νικήθηκε από τον Διασσινό σε εκτέλεση πέναλτι που κέριδσε ο Σινάνι από τον Καλούση.

Διαιτητές: Νικολάου, Τράντας-Τσιάτσος (Αθηνών)

ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Ηλίας Φυντάνης): Διασσινός (80' Τριαντάφυλλος), Χατζής (80' Κορωνιώτης), Καλούσης, Αναστασόπουλος, Παπανικολάου, Γκουντρουμπής, Λάλκοβιτς (70' Ζεϊμπέκης), Δερμιτζάκης, Γκίκας, Νικολάου, Ροχάνο (60' Τσέλιος)

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ (Θοδωρής Γιακαλής): Σαββίδης, Μπινιώρης, Τσερπές, Μρότσκο, Μπουρδέκας (60' Καπλάνης), Κοτσιανούλης (60' Σινάνι), Φάκκης (81' Σταθόπουλος), Κωνσταντόπουλος, Γκεβόρι, Πουλιάνος, Καραμπέτσος (72' Λακριντής).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35