social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Το 3ο ημίχρονο στην Μυτιλήνη [vid]

Το 3ο ημίχρονο στην Μυτιλήνη [vid]

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Αιολικού εμφανίστηκε ο προπονητής της ομάδας Μανώλης Παπαματθαιάκης, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανελευσινιακό.

Ο Ηρακλειώτης τεχνικός στάθηκε στο γεγονός πως για τους ποδοσφαιριστές του ο συγκεκριμένος αγώνας ήταν ο πρώτος της χρονιάς, χωρίς να έχει προηγηθεί κάποιο φιλικό και απένειμε τα εύσημα για το γεγονός πως η ομάδα του ήταν κυρίαρχη, ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο της κανονικής διάρκειας, αλλά και στην παράταση.

Από την πλευρά του, ο κόουτς των "Σταχυοφόρων", Μουράτ Σεροπιάν, είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον Αιολικό, αναγνωρίζοντας την ανωτερότητα του στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, επισημαίνοντας πως δικαίως θεωρείται ένα από τα φαβορί φέτος στη Γ' Εθνική, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο για την άνοδο.

Τέλος, ο αρχηγός του Αιολικού Ραφαήλ Γιουκαρής ήταν πικραμένος για τον τρόπο που ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση, έχοντας αστοχήσει στο κρίσιμο 5ο πέναλτι, ωστόσο έδωσε συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του για την πολύ καλή τους απόδοση, εστιάζοντας στο γεγονός πως σε βάθος χρόνου ο Αιολικός θα είναι ολοένα και καλύτερος.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35