social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παλικάρι ο Φωστήρας, 2-2 στην Επισκοπή

Παλικάρι ο Φωστήρας, 2-2 στην Επισκοπή

Έπεσε κατηγορία ο Φωστήρας, όμως το έκανε με το... κεφάλι ψηλά!

Στην αγωνιστική που επισφραγίστηκε ο υποβιβασμός της στα τοπικά της ΕΠΣ Αθηνών, η ομάδα του Ταύρου έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από το γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης» του Ρεθύμνου, υποχρεώνοντας στο ισόπαλο 2-2 την Επισκοπή που «καιγόταν» για τη νίκη!

Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα δύο φορές στο παιχνίδι, όμως ισάριθμες ισοφαρίστηκαν. Στο 10ο λεπτό ο Κεφαλάς έκανε το 1-0 με φάουλ, για να έρθει στο 37' ο Νέρες και με σουτ μετά από απόκρουση του Ψαρρά σε σουτ του Τσιμπόκα να γράψει το 1-1. Στο 59' ο Μέτα με φαλτσαριστό σουτ έβαλε ξανά «οδηγό» στο σκορ την Επισκοπή (2-1), όμως στο 63' ο Νέρες «χτύπησε» πάλι και με σουτ σημείωσε το 2-2, που έμεινε μέχρι τέλους παρά την προσπάθεια των Κρητικών για το «τρίποντο».

Διαιτητές: Κουκλάκης, Τίκας-Βράγκου Αικ. (Χανίων)
ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Γιώργος Κόλτζος): Ψαρράς, Χάιδος, Λέκα, Μπατζέλης (46' Τζωρτζινάκης), Πάτας, Κεφαλάς, Μέτα, Κάμερον, Μπάρο, Μεσσήνης, Τσαμπουράκης (65' Ζαχαράκης).
ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Σεροπιάν): Πρίντεζης, Λιμήτσιος (92' Γ. Μπερικάκης), Γαϊτάνης, Συριόπουλος, Κατσάρας, Χατζηκυριάκος, Γάγγος, Νοχάι, Καραμπάγιας, Τσιμπόκας, Νέρες.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35