social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πολύτιμος βαθμός για τον ΑΟ Χαϊδαρίου, 1-1 με τον Εθνικό Πειραιά

Πολύτιμος βαθμός για τον ΑΟ Χαϊδαρίου, 1-1 με τον Εθνικό Πειραιά

Δεν ανέδειξε νικητή ο αγώνας ανάμεσα στον ΑΟ Χαϊδαρίου και τον Εθνικό Πειραιά για την 32η αγωνιστική αφού αμφότερες οι ομάδες έμειναν στο 1-1.

Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που είχαν υψηλότερο κίνητρο για τους βαθμούς αναφορικά με την προσπάθεια που κάνουν για την αποφυγή του υποβιβασμού όμως όταν αντιμετωπίζεις μια ομάδα σαν το μέγεθος του Εθνικού τότε το έργο σου μόνο εύκολο δεν μπορεί να είναι.

Αυτό αποδείχθηκε και στον αγωνιστικό χώρο του 'Τάκης Χαραλαμπίδης' σήμερα αφού οι κυανόλευκοι έβαλαν δύσκολα στο Χαϊδάρι με τις δυο ομάδες να μην καταφέρνουν να ''γευτούν'' τη χαρά της νίκης.

Στην πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ο Εθνικός στο 3' απείλησε με το σουτ του Αντωνίου να φεύγει άουτ. Λίγα λεπτά αργότερα ο Κούμπουλα πρόλαβε τον Ερρίκο και μάζεψε τη μπάλα. Στο 12' ο Ερρίκος εκτέλεσε το φάουλ με τον Ζίζηλα να παίρνει την κεφαλιά και τους αμυντικούς του Εθνικού να απομακρύνουν. Στο 24' το Χαϊδάρι άνοιξε το σκορ. Ο Μπουτσικάρης ήταν έξω από την περιοχή και με ένα καλοζυγισμένο σουτ νίκησε τον Κούμπολα για το 1-0, τιμωρώντας παράλληλα την παλιά του ομάδα στην οποία αγωνίζονταν μέχρι τις αρχές του χρόνου. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σκορερ δεν πανηγύρισε το γκολ που σημείωσε σεβόμενος το πέρασμα του από τους κυανόλευκους. Πάντως θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Εθνικός διαμαρτυρήθηκε στο ξεκίνημα της φάσης θεωρώντας ότι υπήρχε επιθετικό φάουλ. Στο 42' έγινε το 1-1. Ο Αντωνίου με φοβερή κάθετη πάσα βρήκε τον Πολύζο που έρχονταν σαν τρέιλερ και με άψογο πλασέ νίκησε τον Ντούνη ισοφαρίζοντας το ματς. Στο β' μέρος ο Εθνικός μπήκεν δυνατά και στο 50 απείλησε. Συγκεκριμενα ο Μακρυγιάννης εκτέλεσε το κόρνερ με τη μπάλα να περνάει παράλληλα από την εστία του Ντούνη, αφού δεν μπόρεσε κάποιος παίκτης των φιλοξενούμενων να βρεθεί στην πορεία της. Στο 68' το Χαϊδάρι έφτασε κοντά στο 2-1, όμως το σουτ που έπιασε ο Αποστολόπουλος πέρασε άουτ. Η μεγαλύτερη φάση των γηπεδούχων ήρθε στο 79'. Ο Αλεξίου εκτέλεσε το φάουλ όμως η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Κούμπουμα με το 1-1 να μένει. Δυο λεπτά αργοτερα ο Αλεξίου γύρισε τη μπάλα προς τον Ντούνη, όμως παρά τη λάθος συννενόηση εν τέλει ο τερματοφύλακας του Χαϊδαρίου μπλόκαρε. Στο 83' ο Αποστολόπουλος εκτέλεσε το κόρνερ, ο Πολίτης πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι όμως την τελευταία στιγμή ο Σεκούμπα έδιωξε. Στο επόμενο λεπτό ο Αννιτσάκης έδιωξε με κεφαλιά την επικίνδυνη σέντρα του Ζωγραφάκη για να φτάσουμε στο 88' όπου το Χαϊδάρι έφτασε κοντά στο 2-1. Ο Αργυρίου τροφοδότησε τον Βακράκο που έκανε το πλασέ όμως ο Κούμπουλα με σωτήρια επέμβαση. Στις καθυστερήσεις ο Τσιαβός έπεσε στο έδαφος όμως ο Τρίγκας υπέδειξε τη συνέχεια του αγώνα, με τους φιλοξενούμενους να ζητούν πέναλτι.

Διαιτητής ήταν ο Τρίγκας (ΣΔ Χανίων) με βοηθούς τους Θωμόπουλο και Παπαδόπουλο (ΣΔ Δυτικής Αττικής)

ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ (Γιάννης Σιλεβίστας) Ντούνης, Αλεξίου, Πολίτης, Ζίζηλας, Αννιτσάκης, Τσιούλος, Αποστολόπουλος (90+4' Γιαννακόπουλος), Μπουτσικάρης (72' Αρβανιτάκης), Ερρίκος (82 λ.τρ. Μπερνιδάκης), Αργυρίου, Βακράκος.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Βαγγέλης Χαντές) Κούμπουλα, Παπαγγελής, Ζωγραφάκης, Κατσογιάννης, Τσατσαρής, Χρούστινετς (85' Νταλακούρας), Πολύζος, Αντωνίου (60' Σεκούμπα), Μακρυγιάννης, Γεωργούσης (85' Κυριαζής), Σκεντεράι (71' Τσιαβός).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35