social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πιέζει τον Παναργειακό η Κόρινθος (1-0 την ΑΕ Ερμιονίδας)

Πιέζει τον Παναργειακό η Κόρινθος (1-0 την ΑΕ Ερμιονίδας)

Εξακολουθεί να οδηγεί την κούρσα στον 3ο όμιλο ο Παναργειακός, όμως η Κόρινθος δεν καταθέτει τα... όπλα!

Αντιθέτως, δείχνει αποφασισμένη να παλέψει για την ανατροπή του σκηνικού μέχρι το τελευταίο... δευτερόλεπτο του πρωταθλήματος! Στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής η ομάδα του Ηλ. Φυντάνη λύγισε με 1-0 την ΑΕ Ερμιονίδας και παρέμεινε στο -1 από τους «λύκους», μόλις δύο «στροφές» πριν το φινάλε.

Παρότι είχαν τέσσερα δοκάρια (!) με τους Ροχάνο (12', 68'), Γκουντρουμπή (45') και Γκίκα (77'), οι Κορίνθιοι έφτασαν στη νίκη με... αυτογκόλ! Ήταν το 47ο λεπτό όταν ο Λάλκοβιτς εκτέλεσε φάουλ και ο Ψύχας αιφνιδιάστηκε από μετατόπιση ποδοσφαιριστή που βρισκόταν μπροστά του, με συνέπεια να χτυπήσει η μπάλα στο σώμα του και να καταλήξει στα δίχτυα της εστίας του Κουζούνια. Με αυτό τον τρόπο η «Μπάρτσα» πήρε το πολύτιμο «τρίποντο» στο δημοτικό στάδιο Κορίνθου.

Διαιτητές: Θωμάς (Κεφαλληνίας-Ιθάκης), Γαλάνης-Παλούμπης (Αχαΐας)

ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Ηλίας Φυντάνης): Τριαντάφυλλος, Καλούσης, Αργυρόπουλος, Ανασταστασόπουλος (66' Ζαχαράκης), Παπανικολάου (55' Χατζής), Μερκούρη, Γκουντρουμπής (55' Γκίκα), Λάλκοβιτς, Παπούλης, Δερμιτζάκης (88' Κουϊμελής), Ροχάνο

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Κουζούνιας, Μαγκαφίνης, Μεχμετάι, Τριμπόνιας (85' Μαμουτάι), Ζεκιράι, Ντινόπουλος (82' Ζάββος), Αλεξανδρής, Κάλα (88' Χάνος), Μιγιένγκα, Ψύχας, Τάσιος.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35