social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο Αλμυρός δυσκόλεψε το έργο του ΠΟ Ατσαλένιου (2-1)

Ο Αλμυρός δυσκόλεψε το έργο του ΠΟ Ατσαλένιου (2-1)

Είχε την ευκαιρία να «ξεμπερδέψει» από σήμερα (24/4) με την υπόθεση «σωτηρία» ο ΠΟ Ατσαλένιου, όμως δεν μπόρεσε να το κάνει.

Στο γήπεδο του Γαζίου η ομάδα του Κ. Φραντζέσκου υπέστη ήττα με 2-1 από τον Αλμυρό, που από την πλευρά του «σφράγισε» την τρίτη θέση στην τελική κατάταξη. Έτσι, οι πράσινοι θα πάνε την τελευταία αγωνιστική στο Πέραμα με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τους εξασφαλίσει πως δεν θα πέσουν στην 11η θέση.

Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα μόλις στο 13ο λεπτό με έναν αναπάντεχο τρόπο. Ο Νάτος επιχείρησε να γυρίσει την μπάλα με το κεφάλι στον Καβουσάκη, εκείνος έκανε έξοδο και κάπως έτσι έγινε το 1-0! Οι φιλοξενούμενοι συνήλθαν γρήγορα και ισοφάρισαν σε 1-1 στο 17', χάρη σε πλασέ του Παχή μετά από κάθετη πάσα του Νύκταρη. Πριν την ανάπαυλα υπήρξε διπλή θετική εξέλιξη για τους κυανέρυθρους, καθώς στο 44' ο Ρέγες σκόραρε για το 2-1 με πλασέ μετά από λάθος του Δαμιανάκη και στο επόμενο λεπτό αποβλήθηκε απευθείας με κόκκινη κάρτα ο Νάτος επειδή ανέκοψε τον Ρέγες που έβγαινε σε προφανή θέση για γκολ.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, στο 54', οι άνθρωποι του ΠΟΑ ζήτησαν πέναλτι για επαφή της μπάλας με το χέρι του Σουρνάκη, ενώ στο 72' η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε, καθώς αποβλήθηκε ο Πακιουφάκης με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Μέχρι το φινάλε ο Αλμυρός ήλεγξε το ματς και έφτασε στο «τρίποντο».

Διαιτητές: Αντωνίου, Τσίκας-Βράγκου (Χανίων)

ΑΛΜΥΡΟΣ (Μανόλης Σουτζής): Γκόγκος, Ξενοκτιστάκης, Πιερτζιακόμι (85' Τσαγκαράκης), Καστελλιανάκης, Γιαλούσης, Κοντογιάννης (67' Βουϊδάσκης), Ενγκουέμ, Σουρνάκης (85' Νικολακάκης) , Πατινιώτης, Πακιουφάκης, Ρέγες (67' Τουργαΐδης)

ΠΟ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ (Κώστας Φραντζέσκος): Καβουσάκης, Νάτος, Λουμπάκης, Δαμιανάκης, Ζέλιος (67' Ψαρράς), Αργκιλέσι (67' Χαρίτος), Κερμενίδης, Παχής (58' Βοργιάς), Σφυρογιαννάκης (22' λ.τρ. Γιακουμάκης), Νύκταρης, Μέμμος (46' Κασσωτάκης)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35