social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Αγκαλιά» με τη σωτηρία το Χαϊδάρι, 4-0 στου Ρέντη τον Ατρόμητο Πειραιά

«Αγκαλιά» με τη σωτηρία το Χαϊδάρι, 4-0 στου Ρέντη τον Ατρόμητο Πειραιά

Το... προτελευταίο βήμα προς τη σωτηρία του έκανε σήμερα (24/4) το Χαϊδάρι και την Κυριακή θα έχει την ευκαιρία να πανηγυρίσει με νίκη στην έδρα του απέναντι στην αδιάφορη και υποβιβασμένη Επισκοπή!

Η ομάδα του Γ. Σιλεβίστα παρουσιάστηκε σοβαρή στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου «Στ. Μελισσουργός» και επιβλήθηκε με 4-0 του ουραγού Ατρόμητου Πειραιά.

Αφού πρώτα είχε δοκάρι σε σουτ του Αποστολόπουλου από πλάγια θέση στο 3ο λεπτό, το Χαϊδάρι πήρε το προβάδισμα στο 11' χάρη σε πλασέ του Αργυρίου μετά από κάθετη πάσα του Αποστολόπουλου (0-1). Στο 22' ο τελευταίος μεταμορφώθηκε σε... δράση και με πλασέ μετά από συνδυασμό με τον Μπερνιδακή σημείωσε το 0-2. Στο 50' ο Αλεξίου με φοβερό σουτ από θέση εκτός περιοχής πέτυχε το 0-3 και τρία λεπτά μετά (53') ο Κλάψας με σουτ επίσης εκτός περιοχής ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-4. Έκτοτε ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και το 0-4 παρέμεινε μέχρι τέλους για τους κυανέρυθρους.

Διαιτητές: Σταύρου, Κουλοχέρης (Ανατ. Αττικής)-Νούσιας (Άρτας)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φωκίων Βολονάκης): Γκιμούσης, Μανούρης, Ρηγόπουλος, Ατσαβές, Νακόλης, Αποστόλου, Μαρκούσης, Ζορμπάς, Σανσάρογλου, Μπιλικαΐδης, Μούκα (46' Μπαζώρας)

ΧΑΪΔΑΡΙ (Γιάννης Σιλεβίστας): Ντούνης, Αλεξίου, Αννιτσάκης (35' Δάρρας), Πολίτης, Ερρίκος (62' Τσεμπερλίδης), Τσιούλος (65' Δράμης), Βακράκος (46' Ματτέα), Αρβανιτάκης, Μπερνιδάκης, Αποστολόπουλος, Αργυρίου (46' Κλάψας).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35