social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σφράγισε τη σωτηρία του ο Ιάλυσος, 1-0 τον Αστέρα Βάρης

Σφράγισε τη σωτηρία του ο Ιάλυσος, 1-0 τον Αστέρα Βάρης

Θέση στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής θα έχει και την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Ιάλυσος!

Η ομάδα του Π. Σπάρταλη λύγισε με 1-0 τον Αστέρα Βάρης σε παιχνίδι που έγινε σήμερα (25/4) για την 33η αγωνιστική και εξασφάλισε απόσταση ασφαλείας από την 11η θέση στην κατάταξη του 3ου ομίλου, μία αγωνιστική πριν το τέλος του «μαραθωνίου».

Στο 50ο λεπτό ο Δωματάς εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι που δόθηκε για παράβαση του Μπελαβράκη πάνω στον Γιώργου και έγραψε το 1-0, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι από το 7ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν με αριθμητικό μειονέκτημα, καθώς αποβλήθηκε απευθείας με κόκκινη κάρτα ο γκολκίπερ Μαρινάκης, όταν ανέτρεψε τον ευρισκόμενο εκτός περιοχής Εμπουμπά, αλλά και σε προφανή θέση για γκολ.

Διαιτητές: Τριανταφύλλου, Λυκομήτρος-Μακρής (Αργολίδος)

ΙΑΛΥΣΟΣ (Παναγιώτης Σπάρταλης): Τσιγάρος, Χατζηνικόλας, Χότζα, Τερζίου, Πατσίλης (89' Κοντός), Γιώργου, Ραπάι, Βλαχάβας (84' Βασιλείου), Πελαρδής (75' Πιπέρης), Δωματάς, Εμπουμπά

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Γιώργος Καβάσης): Μαρινάκης, Δημητρόπουλος, Παστρικός, Νικολακόπουλος, Νταγκουνάκης, Ντούνιας, Ντούνης (67' Γκιούρα), Καλέλα (59' Μπάκας), Μπελαβράκης, Βασιλειάδης (9' Μάνος), Μαγγανάς (59' Καλύβας).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35