social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Εξασφάλισε την παραμονή του ο Παναιγιάλειος, αγανάκτησαν στην Κόρινθο (3-1)

Εξασφάλισε την παραμονή του ο Παναιγιάλειος, αγανάκτησαν στην Κόρινθο (3-1)

Το τελικό αποτέλεσμα στο γήπεδο της Αβύθου δεν σηματοδότησε μόνο την ανάδειξη του Παναργειακού σε πρωταθλητή, αλλά και την εξασφάλιση της παραμονής του Παναιγιάλειου στη Γ' Εθνική.

Η «μαύρη θύελλα» επιβλήθηκε με 3-1 της Κορίνθου, σε ένα παιχνίδι που προκάλεσε ουκ ολίγες φορές τις έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων της φιλοξενούμενης ομάδας.

Μόλις στο 14ο λεπτό ο Μακρής βρέθηκε απέναντι στον Διασσινό και με πλασέ έγραψε το 1-0, για να φτάσουμε στο 44' όπου η «μπάρτσα» έφτασε κοντά στο γκολ, όταν ο Αναστασόπουλος έπιασε το σουτ, ο γκολκίπερ Παπαδόπουλος απέκρουσε και η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο διαιτητής Βλάχος είδε παράβαση του Διασσινού στην περιοχή, έδειξε την άσπρη βούλα και ο Μακρής ευστόχησε για το 2-0. Στο 71' ο Λάλκοβιτς επιχείρησε να αντιδράσει απέναντι σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή σε σκληρό μαρκάρισμα που δέχθηκε και αποβλήθηκε απευθείας με κόκκινη κάρτα, με αποτέλεσμα το έργο της Κορίνθου να γίνει ακόμη πιο δύσκολο. Παρ' όλα αυτά, οι ερυθροκίτρινοι πάλεψαν για να μπουν στο ματς και το κατάφεραν στο 76', όταν ο Γκίκα σκόραρε με πλασέ μετά από πάσα του Ζαχαράκη για το 2-1. Ο ΠΑΣ ετοιμαζόταν να κορυφώσει την αντεπίθεσή του, όμως στο 81' δόθηκε νέο πέναλτι, το οποίο αυτή τη φορά χρεώθηκε ο Καλούσης, με τον Μακρή να βρίσκει δίχτυα ξανά από τα έντεκα βήματα για το τελικό 3-1.

Διαιτητές: Βλάχος, Σούζας-Κάλλης (Ανατ. Αττικής)

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Περικλής Παπαποστόλου): Παπαδόπουλος, Μωραΐτης, Τακίδης, Μαυρόπουλος, Φωκαΐδης (50' Πίσπας) Τσίπρας, Μακρής, Κοντοχρήστος, Σανδραβέλης (10' λ.τρ. Λουκάς), Θεοφανόπουλος (65' Κίτος), Τρέσα.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Ηλίας Φυντάνης): Διασσινός, Καλούσης, Αργυρόπουλος (80' Παπανικολάου), Αναστασόπουλος, Μαρκούρη, Γκουντρουμπής, Λάλκοβιτς, Παπουλής, Δερμιτζάκης (56' Ζαχαράκης), Νικολάου, Ροχάνο (71' Γκίκα).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35