social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τερμάτισε 4ος ο Άρης Πετρούπολης, 2-1 τον Ηλυσιακό

Τερμάτισε 4ος ο Άρης Πετρούπολης, 2-1 τον Ηλυσιακό

Στο ματς που άνοιξε την τελευταία της 34ης και τελευταίας αγωνιστικής στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής ο Άρης Πετρούπολης επικράτησε με 2-1 του Ηλυσιακού και τερμάτισε στην 4η θέση του ομίλου.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι αποδίδοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, δημιουργώντας ευκαιρίες για περισσότερα γκολ. 

Από την άλλη ο Ηλυσιακός είχε τις απουσίες βασικών παικτών όπως εκείνες των Τσέργα, Λετσο, Χριστόπουλου και Παρασκευόπουλου ωστόσο η παρουσία του ήταν αρκετά καλή στο αγωνιστικό χωρό.

Στην πρώτη καλή φάση του αγώνα στο 3' ο Κασσιανός δεν μπόρεσε να τελειώσει τη φάση όπως θα ήθελε και ο Σταθάκης μπλόκαρε. Στο 7' ο Μακρίδης γύρισε στο Νικολόπουλο που δεν έκανε καλό κοντρόλ με αποτέλεσμα το σωμά του να μην έχει την σωστή τοποθέτηση και το σουτ του να σταματήσει στον Σταθάκη. Στην αντεπιθέση ο Άρης άνοιξε το σκορ. Ο Στέλιος Κρητικός έδωσε αριστερά στον Μουστάκη ο οποίος με ωραία ντρίμπλα απέφυγε τον αμυντικό και με ωραίο σουτ έκανε το 1-0. Στο 14' ο Σταθάκης μπλόκαρε το φάουλ του Λέκκα ενώ στο 17' ο Τόλα έπεσε σωστά στην αριστερή του γωνία και μπλόκαρε το συρτό σουτ του Τσιλιγκίρη. Στο 20 ο Χαρίτος με σουτ εκτός περιοχής δεν βρήκε στόχο ενώ στο 23' ο Καρδάμης γύρισε τη μπάλα από δεξιά όμως το τακουνάκι του Κρητικού έφυγε άουτ. Στο 30' το σουτ του Λέκκα βρήκε σε ετοιμότητα τον Σταθάκη που απομάκρυνε για να φτάσουμε στο 35' όπου ο Βρυώνης με ωραία κάθετη πάσα βρήκε τον Νικολόπουλο ο οποίος με σουτ έκανε το 1-1. Στο 33' ο Φαρμάκης έκανε το σουτ που κατέληξε στην αγκαλιά του Τόλα ενώ 1' αργότερα το φάουλ του Τσιλιγκίρη πέρασε άουτ. Στο 40' πήγε να μπει το γκολ της χρονιάς όταν ο Καρδάμης έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Τσίτσαρης που έκανε το γυριστό μέσα από την περιοχή είδε τον Τόλα να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στην εκτέλεση του κόρνερ έγινε το 2-1. Ο Τσιλιγκίρης βρήκε στο δεύτερο δοκάρι τον Κρητικό που με κεφαλια έβαλε και πάλι μπροστά τους γηπεδούχους.

Στο β' μέρος ο Ηλυσιακός μπήκε δυνατά και απείλησε με το σουτ του Καραγιάννη που πέρασε άουτ, ενώ στο 58' ακυρώθηκε ως οφσάιντ το γκολ του Κρητικού με κεφαλιά μετά τη σέντρα του Κορώνη. Στο 72' ο Νικολόπουλος έφυγε από κανονική θέση όμως ο επόπτης υπέδειξε τον ποδοσφαιριστή του Ηλυσιακού εκτεθειμένο, ενώ στο 80' ο Άρης έχασε μεγάλη ευκαιρία για να τελειώσει το ματς όταν ο Βλαχομήτρος από τα 2' μέτρα με κεφαλιά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Τόλα με το 2-1 να μένει μέχρι τέλους.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Αλέξανδρος Παλαμάρας) Σταθάκης, Σκεντεράι, Μπαριαμπάς, Γκότοβος, Κορώνης (88' Θεοδωρακόπουλος), Καρδάμης (88' Τσερκώνης), Τσίτσαρης, Τσιλιγκίρης, Φαρμάκης (86' Ναζεράι), Κρητικός (86' Αμπάνκουα), Μουστάκης (62' Βλαχομήτρος).

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Ανδρέας Μαντζούνης) Τόλα, Νικολόπουλος, Γιαννόπουλος, Ταχιράι, Σουβατζόγλου (46' Κράσι), Μακρίδης (88' Χατζής), Κασσιανός, Λέκκας, Χαρίτος, Βρυώνης, Καραγιάννης (74' Δημοσθενιάδης).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35