social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο Απόλλων σταμάτησε στα 5, ο Ατρόμητος Πειραιά σταμάτησε στους 6...

Ο Απόλλων σταμάτησε στα 5, ο Ατρόμητος Πειραιά σταμάτησε στους 6...

Σε... παρωδία εξελίχθηκε η αναμέτρηση του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Ατρόμητο Πειραιά για την 34η αγωνιστική στον 4ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.

Το ματς διεκόπη οριστικά στην ανάπαυλα, καθώς με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν με... έξι (!) ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο, με τον διαιτητή Σπήλιο να τους μετράει και να προχωράει στην απόφαση τη διακοπής! Έως τότε, η «ελαφρά ταξιαρχία βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 5-0, σε ένα παιχνίδι που ήταν βαθμολογικά αδιάφορο για αμφότερους.

Μόλις στο 5ο λεπτό ο Τσούμπας άνοιξε το σκορ (1-0), στο 17' ο Πατίλας με χτύπημα πέναλτι σημείωσε το 2-0, στο 20' ο Χριστόπουλος έγραψε το 3-0, στο 25' ο Παπαχρονόπουλος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0 και στο 31' ο Μελιόπουλος διαμόρφωσε το 5-0, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα. Ακολούθησαν αναγκαστικές αλλαγές και αδυναμία των φιλοξενούμενων να αγωνιστούν στο δεύτερο μέρος, που παραπέμπει σε ντροπιαστική εξέλιξη για το ιστορικό σωματείο του Ατρόμητου Πειραιά.

Διαιτητές: Σπήλιος (Αιτωλοακαρνανίας), Κλεπετσάνης-Οικονόμου (Κορίνθου)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Γεωργαράς): Ντροζντ, Ρόδης, Πίκουλης, Μίχος, Πατίλας, Μελιόπουλος, Κορφιάτης, Σάλλα, Χριστόπουλος, Παπαχρονόπουλος (36' Σπαρτιάτης), Τσούμπας

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Βάτζιος (34' Γκιμούσης), Λέλος, Ρηγόπουλος (34' Νάκολη), Ατσάβες, Αποστόλου, Κωτσερίδης, Σταθακόπουλος, Ζορμπάς, Τσάκας, Μπιλικαΐδης, Σανσάρογλου.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35