social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αλμυρός: Διαψεύδει τα περί Εργοτέλη ο Γαβαλάς

Αλμυρός: Διαψεύδει τα περί Εργοτέλη ο Γαβαλάς

Σε επίσημη διάψευση προχώρησε ο Θωμάς Γαβαλάς σχετικά με φημολογίες που τον θέλουν να σκοπεύει να εμπλακεί στα διοικητικά του Εργοτέλη.

Σε σχετική δήλωση μέσα της επίσημης σελίδας του Αλμυρού στο φεισμπουκ, ο πρόεδρος του κρητικού συλλόγου υποστηρίζει πως δεν έχει υπάρξει ούτε επικοινωνία, ούτε συμφωνία. Αναλυτικά αναφέρει: "Με έκπληξη διάβασα στα ΜΜΕ δημοσιεύματα που αναφέρουν πιθανή εμπλοκή μου στα διοικητικά του ΓΣ Εργοτέλη στο μεθεπόμενο διάστημα.

Μάλιστα το δημοσίευμα αναφέρει ότι έχει επέλθει συμφωνία (τα έχουμε βρει σε όλα) και είμαι έτοιμος να αναλάβω τα ηνία της ομάδας του ΓΣ Εργοτέλη.
Δηλώνω δημόσια ότι ουδέποτε υπήρξε επικοινωνία η συμφωνία με την τωρινή διοίκηση του ΓΣ Εργοτέλη για να αναλάβω τις τύχες της ομάδας.
Είμαι πραγματικά χαρούμενος που εκπληρώσαμε το στόχο κατάκτησης της 3ης θέσης στο πιο δύσκολο όμιλο της Γ Εθνικής κατηγορίας, κάτι που είχαμε ως στόχο και προχωράμε όλοι μαζί για τον 2ο στόχο, εξίσου σημαντικό, την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ.
Εγώ και η διοίκηση του ΓΠΣ ΑΛΜΥΡΌΣ έχουμε δουλέψει κ έχουμε αφιερώσει χρόνο και χρήμα σ αυτή την ομάδα μήνες τώρα και δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση όλο αυτό να το σκεπάσουν αναληθείς δημοσιεύσεις όπως αυτη που ήρθε στο φως της δημοσιότητας.
Για οτιδήποτε αφορά τον ΓΠΣ ΑΛΜΥΡΌΣ ισχύει μόνο ότι αναγράφεται στην σελίδα της ομάδας μας στο Facebook και μόνο".

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35