social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πίτσος: Αυτό που έμεινε είναι ο πολύ καλός δεύτερος γύρος

Πίτσος: Αυτό που έμεινε είναι ο πολύ καλός δεύτερος γύρος

Τον απολογισμό του για την προσπάθεια που έγινε φέτος στον Ερμή Ζωνιανών κατέθεσε μέσω της ιστοσελίδας Grandsport.gr o Μηνάς Πίτσος.

Ο τεχνικός των πράσινων αναφέρθηκε στον πολύ καλό δεύτερο γύρο της ομάδας τους, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε. Αναλυτικά, τόνισε:
«Πραγματικά χαρήκαμε και εμείς και ο κόσμος και οι παράγοντες έναν καταπληκτικό δεύτερο γύρο με πολλές νίκες. Πιστέψαμε μέχρι τελευταία στιγμή η ομάδα θα σωθεί, όμως δεν μπορούσαμε να φτάσουμε στον συντελεστή βαθμών. Είναι από τις καλύτερες ομάδες που έχω συνεργαστεί και το κέρδος είναι ότι κάναμε φίλους. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον πρόεδρο της ομάδας Μαθιό Κλίνη, ο οποίος αγαπάει τον τόπο του, την ομάδα του και χάρηκα στην συνεργασία που είχαμε.
Θα ήθελα να αναφερθώ και στον Γιάννη Κάββαλο, καθώς απέκτησα ένα καλό φίλο. Είναι ένας ποδοσφαιράνθρωπος και πρέπει να μείνει στον χώρο του ποδοσφαίρου γιατί αγαπάει την ομάδα και το χωριό.
Θα ήθελα να δώσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Αρίστο τον γενικό αρχηγό που αγαπούσε την ομάδα και ήταν δίπλα μας σε όλη την προσπάθεια. Αυτό που έμεινε ήταν ο πολύ καλός δεύτερος γύρος. Αυτή η ομάδα έχει μέλλον, έχει όνομα στην κατηγορία και σίγουρα πρέπει να ανέβει ξανά στις Εθνικές κατηγορίες».


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35