social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Φινάλε με ισοπαλία στα Ζωνιάνα για Εθνικό (1-1)

Φινάλε με ισοπαλία στα Ζωνιάνα για Εθνικό (1-1)

Με ισοπαλία στα Ζωνιανά ολοκλήρωσε ο Εθνικός την παρουσία του στο φετινό Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Η ομάδα του Πειραιά αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 με τον Ερμή για την 34η αγωνιστική, σε ένα ματς «ανοιχτό» που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο. Στο πρώτο ημίωρο οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο γήπεδο των Ζωνιανών, έχοντας τις καλύτερες στιγμές για να προηγηθούν στο παιχνίδι. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν, με τις δύο ομάδες να έχουν εκατέρωθεν ευκαιρίες για ένα γκολ. Εν τέλει, οι Ζωνιανοί ευτύχησαν να πάρουν το προβάδισμα στο 69' χάρη σε δυνατή κεφαλιά του Λίτσκα μετά από άψογη εκτέλεση κόρνερ του Αλεξάκη (1-0). Ο Εθνικός επιχείρησε να αντιδράσει και κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 86', όταν ο Μακρυγιάννης έπιασε ευθύβολο σουτ μετά από εκτέλεση κόρνερ με πάσα και έγραψε το 1-1 που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητές: Ζαφείρης, Μπιμπάκης-Τσαμπουράκης (Ηρακλείου)

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Μηνάς Πίτσος): Δερμιτζάκης, Ζερβός, Γεμιστός, Μπαμπουλάκης, Σκουτέλης (91' Διγενής), Αλεξάκης, Κεφαλούκος (63' Λίτσκας), Κωστάκης, Τουρνάκης (85' Χνάρης), Βιτώρος (46' Ρουμπάκης), Αυγουστάκης

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Βαγγέλης Χαντές): Μεσούλι, Λαμάι (65' Παπαγγελής), Πλουμάτος, Χρούστινετς (65' Τσιάβος), Τσατσαρής, Πολύζος, Παγώνης (65' Κατσογιάννης), Σέχου, Γεωργούσης (65' Σεκούμπα), Αντωνίου (75' Μακρυγιάννης), Σκεντεράι.

(Στοιχεία αγώνα-φωτο: Γιώργος Σταράς)

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35