social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θέμα soccerlive I Ηλιούπολη: «Διαζύγιο» με Ρέτζο

Θέμα soccerlive I Ηλιούπολη: «Διαζύγιο» με Ρέτζο

Μετά από 2,5 χρόνια εξαιρετικής συνεργασίας ο Γιώργος Ρέτζο έλυσε τη συνεργασία του με τον ΓΣ Ηλιούπολης.

Ο σπουδαίος κεντρικός αμυντικός που μπορεί να αγωνιστεί και ως αμυντικός μέσος συναντήθηκε με τους ανθρώπους της διοίκησης και μέσα σε άκρως φιλικό κλίμα οι δυο πλευρές αποφάσισαν να προχωρήσουν στο διαζύγιο.

Τα τελευταία χρόνια ήταν από τους πρωταγωνιστές στις πορείες της ιστορικής ομάδας τόσο στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑ όσο και στο αντίστοιχο της Γ' Εθνικής, παρά το σοβαρό τραυματισμό που είχε υποστεί την πρώτη χρονιά που βρέθηκε στο σύλλογο. 
Ο έμπειρος στόπερ, πριν την μετακίνηση του στον Ήλιο, είχε και μια επιτυχημένη διεατία στη Σαντορίνη για λογαριασμό της Θύελλας Καμαρίου όπου κατέκτησε ένα νταμπλ Κυκλάδων και πρόκριση στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Ρέτζο που μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως αμυντικός μέσος όσο και ως στοπερ, αποτελεί πολυτέλεια για όποια κατηγορία θελήσει να αγωνιστεί αφού και στον Παπάγο που προσέφερε τις υπηρεσίες του πριν από μερικά χρόνια έκανε τη διαφορά.

Μεταξύ άλλων ο Ρέτζο έχει περάσει από τις υποδομές του Ολυμπιακού ενώ ήδη βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων τόσο της Γ’ Εθνικής όσο και της Football League.


Σχετικά άρθρα

Αγ. Παρασκευή: Κυριακή με Αγιο Νικόλαο Ι Πέμπτη με Εθνικό Πειραιά

Άρης Πετρούπολης: Χωρίς τρεις με Επισκοπή

ΑΕ Μοσχάτου: Ήρθε η ώρα να ενισχυθούν οι αξίες που είχαμε ξεχάσει

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35