social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δεύτερος ο Βύζας Μεγάρων, 2-0 τη Νίκη Σητείας

Δεύτερος ο Βύζας Μεγάρων, 2-0 τη Νίκη Σητείας

Έκανε το... καθήκον του ο Βύζας Μεγάρων απέναντι στη Νίκη Σητείας, πήρε τους τρεις βαθμούς και ανέβηκε στη δεύτερη θέση της κατάταξης στον 7ο όμιλο των μπαράζ, διατηρώντας σε υψηλά επίπεδα τις ελπίδες του για άνοδο.

Ο πρωταθλητής Δυτικής Αττικής επικράτησε με 2-0 και, πλέον, θα παίξει τα... ρέστα του την τελευταία αγωνιστική με την Ελλάδα Ποντίων, με δεδομένο ότι την ερχόμενη θα εκτίσει το προγραμματισμένο ρεπό του. Στο 33ο λεπτό ο Καραγιάννης άνοιξε το σκορ με κοντινό πλασέ (1-0), ενώ στο 70' ο Σαχόλι υποδέχθηκε την υπέροχη ασίστ του Στρατιδάκη, μπήκε στην περιοχή από πλάγια θέση και με πλασέ έγραψε το 2-0, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητές: Αλαφογιάννης (Βοιωτίας), Ιωάννου (Εύβοιας)-Καούρας (Βοιωτίας)

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ (Δημήτρης Καλύκας: Πορανίδης, Κωνσταντινίδης, Φουρνάρης (76' Μανωλιάς), Φλέγκας (88' Μανώλης), Φυσαράκης, Σαχόλι, Χατζημελετιάδης, Καραγιάννης (88' Πεκίνι), Ατματζίδης (88' Τσιγκρής), Στρατιδάκης, Κενδριστάκης (72' Παϊκόπουλος)

ΝΙΚΗ ΣΗΤΕΙΑΣ (Βαγγέλης Γρίβας): Ταγκαλίδης, Γιαννικάκης, Κουνελάκης, Κουρίνος, Δεμερτζής, Παπαδόπουλος, Χρυσοφάκης, Πετάσης, Σπυριδάκης (80' Τσαλαμπούνης), Δρικάκης, Ντιαλό (55' λ.τρ. Γιακουμάκης).

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35