social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Εθνικός Πειραιά: Διπλή προσθήκη με Παντελίδη και Χαρίτο

Εθνικός Πειραιά: Διπλή προσθήκη με Παντελίδη και Χαρίτο

Τις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου αξιοποιούν οι άνθρωποι του Εθνικού με στόχο να προσφέρουν ακόμη περισσότερες λύσεις στη διάθεση του Θεόφιλου Καλύβα και των συνεργατών του.

Έτσι, η διοίκηση του πειραϊκού συλλόγου ολοκλήρωση την απόκτηση του Δημήτρη Παντελίδη και του Νίκου Χαρίτου, οι οποίοι έχουν να παρουσιάσουν πληθώρα παραστάσεων από τις εθνικές κατηγορίες.

Ο 31χρονος πολυσύνθετος αμυντικός, που μπορεί να παίξει τόσο στο κέντρο όσο και στα άκρα της άμυνας, προέρχεται από μία διετία στην Καλλιθέα, με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε σε επίπεδο Football League, ενώ στη Γ' Εθνική εδραιώθηκε με τα χρώματα του Ιωνικού τα οποία τίμησε για μία πενταετία. Ξεκίνησε τη διαδρομή του από την Προοδευτική, ενώ έπαιξε επίσης σε Χαϊδάρι, ΑΕ Περάματος, Ολυμπιάδα, Κερατσίνι, Ατρόμητο Πειραιά, Ασπρόπυργο και Παναρκαδικό.

Όσο για τον 26χρονο μέσο, προέρχεται από μία σεζόν στον Φωστήρα, από τον οποίο είχε περάσει και τη σεζόν 2017-18, ενώ έχει παίξει, επίσης, σε Καλλιθέα, Παναιγιάλειο, Παναργειακό, Καλαμάτα, Κόρινθο και Κερατσίνι.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35