social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Διαπρέπει ο Αλμυρός Γαζίου, νέα πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδος (3-1 τον ΠΟ Ελασσόνας)!

Διαπρέπει ο Αλμυρός Γαζίου, νέα πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδος (3-1 τον ΠΟ Ελασσόνας)!

Άλλη μία επιτυχία σημείωσε ο Αλμυρός Γαζίου, που προετοιμάζεται για το νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και κατά πάσα πιθανότητα θα βρεθεί αντιμέτωπος με ομάδες του Λεκανοπεδίου που φιλοδοξούν να κάνουν πρωταθλητισμό.

Μετά τις προκρίσεις απέναντι σε Αετό Λουτρών και Απόλλωνα Ευπαλίου, οι Κυπελλούχοι Ηρακλείου προσπέρασαν και το εμπόδιο του ΠΟ Ελασσόνας, του οποίου επιβλήθηκαν με 3-1, παίρνοντας το εισιτήριο της πρόκρισης για την τέταρτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, όπου θα τεθούν αντιμέτωποι με τον Πανθρακικό. Παρότι έμειναν πίσω στο σκορ από την κεφαλιά του Κουκούλη στο 3ο λεπτό (0-1), οι Κρητικοί βρήκαν τον τρόπο να φτάσουν στην ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο και να πανηγυρίσουν μία μεγάλη επιτυχία. Στο 57' ο Αλμυρός έφερε το παιχνίδι στα ίσια με τον Γκέτσι (1-1) και πήρε το προβάδισμα στο 66' με πλασέ του Μπουρσέλη (2-1). Στην επόμενη φάση σημειώθηκε το 3-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φραγκουλάκη. 

Διαιτητές: Σταυρουλάκης, Δασκαλομαρκάκης-Βλαχάκης (Ρεθύμνου)

ΑΛΜΥΡΟΣ ΓΑΖΙΟΥ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Χανιωτάκης, Πατινιώτης, Ντιονίσιο (62' Αγαπάκης), Ενγκουέμ, Μάγκας, Φραγκουλάκης, Νικολάου, Γκέτσι (90' Χαϊντίνι), Πιερτζιακόμι (90' Βαρβεράκης), Μπουρσέλης (74' Αντωνίου), Κατσικοκέρης

ΠΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Νίκος Φώλλας): Γκουτζουρέλας, Κακάμης, Νταμπώσης, Ντουλάι, Λαγός, Κοντοθανάσης, Γκαμπέτας (76' Βλαχάκης), Σουγλής, Μούλτσιας (81' Κουρδής), Κουκούλης (58' Καραγκούνης), Ιγγλέζος (58' Καραμούλας).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35