social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αποκλεισμός για Αιγάλεω, θρίαμβος Πανσερραϊκού στην παράταση (1-2)

Αποκλεισμός για Αιγάλεω, θρίαμβος Πανσερραϊκού στην παράταση (1-2)

Η πρώτη επίσημη παρουσία της σεζόν δεν στέφθηκε με επιτυχία για το Αιγάλεω.

Στο πλαίσιο της τρίτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, το «Σίτυ» υποδέχθηκε στο «Στ. Μαυροθαλασσίτης» τον Πανσερραϊκό, από τον οποίο γνώρισε την ήττα με 2-1 στην παράταση, που σήμανε και τον αποκλεισμό του από τη συνέχεια του θεσμού. Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν να προηγούνται στο σκορ στο 35ο λεπτό από το γκολ που σημείωσε ο Μπαστιάνος με σουτ μετά από άψογο συνδυασμό των Κολλά και Τσιλιγκίρη, όμως τα «λιοντάρια» ισοφάρισαν στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων (95') με πέναλτι του Σαΐντ και οδήγησαν το παιχνίδι στην παράταση. Εκεί, έχοντας πλέον και ανεβασμένη ψυχολογία, κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο της πρόκρισης χάρη σε γκολ του Κανίς στο 108'! Οι κυανόλευκοι δεν είχαν τα ψυχικά και σωματικά αποθέματα για την επιστροφή, με αποτέλεσμα το 1-2 να μείνει μέχρι τέλους.

Διαιτητές: Ματσούκας (Αιτωλοακαρνανίας), Μαυροκορδόπουλος (Αργολίδας)-Σούζας (Ανατ. Αττικής)

ΑΙΓΑΛΕΩ (Θωμάς Γράφας): Σικαλιάς, Νικολακόπουλος (55' Πιαστόπουλος), Πεχλιβανόπουλος, Βλάχος, Παπανικόλας, Πολυχρόνης, Τσίτσαρης (95' Μπούσης), Βλαχομήτρος (77' Δημούτσος), Μπαστιάνος, Τσιλιγκίρης (86' Φουρλάνος), Κολλάς (86' Πατρινός)

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Γιαννίκογλου, Παπάζογλου, Καρασαλίδης, Δελληγιαννίδης, Πεταυράκης, Σιόντης (60' Καραμπέρης), Νάτσος (83' Ανάκογλου), Μούργος (75' Λιούμης), Στίνα (60' Σοφιανός), Κάνις, Σαΐντ (96' Μασκανάκης).

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35