social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επίσημο του Γεωργίου στον Φοίνικα Ν. Επιδαύρου!

Επίσημο του Γεωργίου στον Φοίνικα Ν. Επιδαύρου!

Η μεγάλη επιστροφή ολοκληρώθηκε και ο Γιώργος Γεωργίου θα αγωνίζεται ξανά με τη φανέλα του Φοίνικα Ν. Επιδαύρου, όπως είχατε ενημερωθεί προσφάτως από ρεπορτάζ του Soccerlive!

Μετά από ένα εξάμηνο στον 3ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής και τον πρωτοπόρο ΠΑΣ Κόρινθο, ο νεαρός επιθετικός επιστρέφει στην ομάδα με την οποία αναδείχθηκε με σκοπό να τη βοηθήσει να κατακτήσει τον τίτλο στην Α' ΕΠΣ Αργολίδας όπου φέτος αγωνίζεται. Η ανακοίνωση των κόκκινων αναφέρει:

«Ο Α.Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινωσει την αποκτηση του επιθετικού Γιώργου Γεωργίου απο τον ΠΑΣ Κόρινθος. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής που αγάπησε και αγαπήθηκε απο την ομάδα μας και πρόσφερε τα μέγιστα την προηγούμενη τριετία επιστρέφει και με την ποιότητα του και τη μεγάλη του εμπειρία σε Εθνικές κατηγορίες θα βοηθήσει τα μέγιστα για την πραγματοποίηση των στόχων μας. Προηγούμενες ομάδες που αγωνίστηκε είναι ο Ισθμιακός, Α.Ο Λουτρακίου, Ιάλυσος Ρόδου, Τηλυκράτης Λευκάδας. Του ευχόμαστε να είναι υγιής και πάντα επιτυχίες».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35