social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Το ήθελε και το πήρε η Νέα Ιωνία!

Το ήθελε και το πήρε η Νέα Ιωνία!

«Ο επιμένων νικά» αναφέρει μία πασίγνωστη φράση και στην περίπτωση της Νέας Ιωνίας και της σημερινής (10/11) της αναμέτρησης για το Κύπελλο ΕΠΣΑ ταιριάζει... γάντι!

Η ομάδα του Γιώργου Παρασκευαΐδη πήρε τη νίκη πρόκριση με 3-1 στην παράταση απέναντι στην Ελπίδα Αγ. Αναργύρων, αφού πρώτα κατάφερε να ισοφαρίσει και να ανανεώσει τις ελπίδες της στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης! Ήταν εκείνη, μάλιστα, που μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, έχοντας δοκάρι στο 10ο λεπτό σε πλασέ του Γεντίκη από θέση τετ α τετ. Ωστόσο, οι πράσινοι πήραν το προβάδισμα στο 15ο λεπτό με κοντινό σουτ του Μαυρογιάννη. Μετά από έντονη πίεση των φιλοξενούμενων, το γκολ της λύτρωσης ήρθε στο 91ο λεπτό, όταν ο Πρίφτι εκμεταλλεύθηκε την ασθενή απόκρουση του Γρούμπα στο σουτ του Ντυρμίσι και από κοντά έγραψε το 1-1! Στην ημίωρη παράταση επικράτησε κατά κράτος η Νέα Ιωνία, φτάνοντας σε άλλα δύο γκολ έπειτα από ισάριθμες ασίστ του Φραντζέσκου. Στο 98ο λεπτό ο Μπανιά έκανε το 1-2 με κοντινό πλασέ, ενώ στο 107ο λεπτό ο Ντιρμίσι χρίστηκε σκόρερ με πλασέ από θέση τετ α τετ (1-3).

Διαιτητές: Παναγιωτάρας, Βαμβακάς-Μπάγιας

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓ. (Θανάσης Βάλσαμος): Γρούμπας, Σπυρόπουλος, Κωταρίδης (102' Γιαμαρέλος), Παππάς, Δούκας, Σπυρόπουλος, Παρασκευόπουλος (91' Κολοβός), Πάσχος (78' Κωτσίλιος), Μαυρογιάννης (88' Παπαϊωάννου), Τσιρώνης (113' Καρύμπας), Ροκανάς (113' Κάβουρας)

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Γιώργος Παρασκευαΐδης): Παπουτσής, Φρατζέσκος, Γκλέτσος (64' Πολυχρονάκης), Μπάστας, Σταθόπουλος (46' Μπανιάς), Παπαδόπουλος, Χαματάι (46' Σισέ), Σιγάλας, Καλογερής (59' Βουτσιώτης), Πρίφτι (96' Ούτσικας), Γεντίκης (59' Ντυρμίσι).

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35