social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Πεντάσφαιρα» Σούρμενα απέναντι στα αποδεκατισμένα Βριλήσσια (5-0)

«Πεντάσφαιρα» Σούρμενα απέναντι στα αποδεκατισμένα Βριλήσσια (5-0)

Εύκολο απόγευμα είχαν τα Σούρμενα απέναντι στα Βριλήσσια, καθώς πήραν μία άνετη νίκη, όπως μαρτυρά το τελικό 5-0, για να εδραιωθούν έτσι στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας στον 2ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ.

Η ομάδα των νοτίων προαστίων επιβλήθηκε με 5-0 απέναντι σε έναν αντίπαλο, που αγωνίστηκε με έντεκα (!) απουσίες (Μακρής, Μπακέας, Αυγερόπουλος, Κυρκιλής, Γεοργάντζε, Κατσιμίχας, Παπαδημητρόπουλος, Δημητρέλος, Στ. Τσιούμας, Παπουτσής, Γιαννίος) και τον Μιχάλη Λυκερίδη να απουσιάζει από τον πάγκο εξαιτίας νόσησης με κορονοϊό. Στο 20' ο Φωστέρης άνοιξε το σκορ με κεφαλιά (1-0), με τον Κωτσοβό να γράφει το 2-0 με σουτ τρία λεπτά μετά (23'). Στο 68' ο Φωστέρης σημείωσε δεύτερο προσωπικό γκολ, αυτή τη φορά με σουτ, για το 3-0, με τον Παπαδάκη να παίρνει τη σκυτάλη και να διαμορφώνει το τελικό 5-0 με ισάριθμα πλασέ στο 76' και στο 87'.

Διαιτητές: Νικολάκος, Αγγελάκης-Σίντος

ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Γιάννης Τάπρατζης): Αθανασόπουλος, Αλεξανδράκης (64' Μαρινάκης), Ζυγοκώστας (78' Περμπάσα), Θ. Οικονόμου, Μιχελής (78' Γιεσίλι), Καμπουρούδης (64' Χαπάλογλου), Φωστέρης, Παπαδάκης, Ντοκάι (54' Π. Οικονόμου), Μασάντο, Κωτσοβός

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ (Δημήτρης Λειβαρτζηνός): Τζεβελέκης, Κόκκινος, Γκιονάι, Λύκος, Γκρέκος, Τρυφέρης, Κουρής, Αραμπατζής, Τίνγκας, Νικολά (71' Παπαδόπουλος), Μότσιος.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35