social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παπασπύρου: Παλικαρίσια νίκη, θέλουμε ξανά τον κόσμο δίπλα μας!

Παπασπύρου: Παλικαρίσια νίκη, θέλουμε ξανά τον κόσμο δίπλα μας!

Ίσως το σημαντικότερο βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον 4ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ πραγματοποίησε το Χαλάνδρι με την επικράτησή του επί της Ελπίδας στο γήπεδο Αγ. Αναργύρων (0-2).

Ο Δημήτρης Παπασπύρου έκανε λόγο για παλικαρίσια νίκη που έφερε την ομάδα του πολύ κοντά στον τίτλο, ενώ ζήτησε από τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό των ποδοσφαιριστών και στο ματς με τα Μελίσσια την τελευταία αγωνιστική. «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές! Πήραν μία παλικαρίσια νίκη, η οποία κατά ένα μεγάλο ποσοστό θα μας δώσει το πρωτάθλημα» σχολίασε στην εισαγωγή του και συνέχισε: «Αντεπεξήλθαμε στις απαιτήσεις του αγώνα, προσαρμοστήκαμε και στην αλλαγή σχηματισμού του αντιπάλου, ενώ ήμασταν και πάρα πολύ σοβαροί και πειθαρχημένοι για ακόμη ένα παιχνίδι. Παρά τα προβλήματα της τελευταίας στιγμής με τους τραυματισμούς των Καλιαμπάκα και Κούντου, πήραμε αυτή τη σπουδαία νίκη».

Στον επίλογό του ο έμπειρος προπονητής υπογράμμισε: «Συνεχίζουμε, έχουμε άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι με τα Μελίσσια και θέλουμε για άλλη μία φορά μαζί μας τον κόσμο, τον ευχαριστούμε που μας βοήθησε σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι με την Ελπίδα».

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35