social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νίκη χωρίς αντίκρισμα για Άτταλο, έπεσε ο ΓΣ Αργυρούπολης (0-1)

Νίκη χωρίς αντίκρισμα για Άτταλο, έπεσε ο ΓΣ Αργυρούπολης (0-1)

Ολοκληρώθηκε η σεζόν με λύπη για ΓΣ Αργυρούπολης και Άτταλο, αφού ο πρώτος υποβιβάστηκε μετά από 8 χρόνια στη Β' Κατηγορία και ο δεύτερος, παρά τη νίκη του, δεν έφτασε τελικά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, αφού στο Χολαργό δεν σημειώθηκε έκπληξη.


Του Κωνσταντίνου Ράπτη

Το γκολ του Κιρτζιαλίδη στο 33' ήταν αρκετό να κρίνει το ματς υπέρ των φιλοξενούμενων, οι οποίοι επικράτησαν με 1-0. Δύο πέναλτι ζήτησαν οι γηπεδούχοι στο 1' και στο 35' που είχαν τις στιγμές τους και για να προηγηθούν στο σκορ ή έστω να ισοφαρίσουν και να πάμε σε ένα φινάλε θρίλερ στον αγώνα.

Να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του αγώνα βραβεύτηκε από τον ΓΣ Αργυρούπολης για την προσφορά του στην ομάδα και το αθηναϊκό ποδόσφαιρο ο γκολκίπερ Μιχάλης Παγούδης, ο οποίος αποσύρεται από τον σύλλογο λόγω ορίου ηλικίας. Την πλακέτα παρέδωσαν στον έμπειρο τερματοφύλακα ο Γιάννης Λεβέντης και ο Κώστας Ασημάκης.

gsa_pagoudis.jpg

Διαιτητές: Δημητρακόπουλος, Απτόσογλου-Σαμοΐλης

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Λεβέντης): Παγούδης, Μπιζίνης, Γοργάκης, Γεωργάκας, Ασημάκης (75' Γκρεβτσίδης), Κορκολής, Χρήστου (85' Γιαννίκος), Λεβέντης, Κωστόπουλος (46' Προμπονάς), Κοκκινέλης, Δρακοντίδης

ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ (Βαγγέλης Γαλάνης): Τικταπανίδης, Σταύρου, Χιώτης, Φούφας, Αγοραστός, Μποζινάκης (75' Στεφανής), Κιρτζιαλίδης (70' Καλατζής), Κέσκος, Μιράκας, Κοβάνης (60' Σταθακόπουλος), Αγκόλι.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35