social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με ανατροπή τα Σούρμενα, 2-1 την Αγία Ελεούσα

Με ανατροπή τα Σούρμενα, 2-1 την Αγία Ελεούσα

Σε ένα από τα παιχνίδια της σημερινής (12/3) μέρας δίχως βαθμολογικό ενδιαφέρον, τα Σούρμενα πέτυχαν την ανατροπή απέναντι στην Αγία Ελεούσα και επικράτησαν με 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τους αντιπάλους τους και προηγήθηκαν στο σκορ στο 19ο λεπτό με πλασέ του Παναγιωτόπουλου (0-1), όμως με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ήρθαν τα... πάνω κάτω! Στο 52' ο Φωστέρης μετέτρεψε σε γκολ πέναλτι που υποδείχθηκε σε ανατροπή του Κωτσοβού από τον Κυβέλο (1-1), ενώ δύο λεπτά μετά (54') ο Παπαδάκης σημείωσε με φάουλ το 2-1. Αξίζει να αναφερθεί ότι σε αυτή τη φάση ο βοηθός σήκωσε το σημαιάκι υποδεικνύοντας σε θέση οφσάιντ τον Φωστέρη που έκανε κίνηση προς την μπάλα, όμως ο διαιτητής Μητράκος πήρε πάνω του τη φάση και έδειξε σέντρα.

Διαιτητές: Μητράκος, Αγγελάκης-Γεωργιτσόπουλος

ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Γιάννης Τάπρατζης): Αθανασόπουλος, Αλεξανδράκης, Ζυγοκώστας (55' Μαρινάκης), Μιχελής, Γεσίλι (65' Γιαννούλης), Καμπουρούδης, Φωστέρης, Παπαδάκης, Ντοκάι, Μασάντο (75' Μακρυνόρης), Κωτσοβός (55' Π. Οικονόμου)

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ (Νίκος Κουνάδης): Χαλβατζής, Αλ. Μπάκας, Τζώρτζης, Κυβέλος, Παπαδόπουλος, Μαθιούδης (55' Σκαπέτης), Τσαγκάρης (70' Παυλάκος), Πατσατζόγλου, Παναγιωτόπουλος, Κατσικανταής, Μάμας.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35