social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ηρακλής Περιστερίου: Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια!

Ηρακλής Περιστερίου: Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια!

Ως απόφαση αναγκαία στην παρούσα χρονική στιγμή παρουσίασε η διοίκηση του Ηρακλή Περιστερίου τη λύση της συνεργασίας με τον Νίκο Παπαδιώτη, για την οποία σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ.

Μάλιστα, στην ανακοίνωσή τους οι κυανοκίτρινοι κάνουν λόγο για έντιμη σχέση με τον έμπειρο προπονητή, ενώ σημειώνουν ότι σύντομα θα ανακοινωθεί ο αντικαταστάτης του. Αναλυτικά:

«Η διοίκηση της ομάδας μας, ύστερα από συνάντηση που έγινε σήμερα το πρωί με τον προπονητή Νίκο Παπαδιώτη, βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει το πέρας της συνεργασίας μας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το προπονητή για την έντιμη σχέση όλο αυτό το διάστημα της συνεργασίας μας αλλά και την προσπάθεια που κατέβαλε με τους ποδοσφαιριστές μας! Ο στόχος της συμμετοχής στα μπαράζ και η διεκδίκηση μιας θέσης για την άνοδο της ομάδας στην Α' κατηγορία παρόλο που δεν αποτελούσε αυτοσκοπό για το σωματείο μας τη φετινή χρονιά, φαινόταν πολύ ρεαλιστικός και επιτεύξιμος. Λόγω όμως των κακών αποτελεσμάτων το τελευταίο διάστημα δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια. Με γνώμονα λοιπόν το καλό της ομάδας αποφασίσαμε να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Ευχόμαστε στον Νίκο Παπαδιώτη να έχει υγεία και καλή επιτυχία σε ότι κάνει. Λέμε εις το επανιδείν και τον θεωρούμε φίλο προσωπικό και της ομάδας μας... Σύντομα θα ανακοινωθεί ο νέος προπονητής».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35