social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κυνηγάει την άνοδο ο ΓΣ Αμαρουσίου (2-0 τα Ιλίσια 2004)

Κυνηγάει την άνοδο ο ΓΣ Αμαρουσίου (2-0 τα Ιλίσια 2004)

Η πρεμιέρα των πλέι οφ ανόδου στον 2ο όμιλο της Γ' ΕΠΣΑ βρήκε το Μαρούσι να παίρνει μεγάλη νίκη στο γήπεδο της Εργάνης και να μένει δυναμικά στη διεκδίκηση της ανόδου στη Β' Κατηγορία, παρότι υπολείπεται πέντε βαθμών της δεύτερης θέσης και της Θύελλας Περιστερίου που βρίσκεται σε αυτή.

Η ομάδα του Θ. Βοτσαΐτη επικράτησε δίκαια με 2-0, ύστερα από ένα ωραίο παιχνίδι, στο οποίο οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι. Μόλις στο 2ο λεπτό ο νεοαποκτηθείς Νίκας πέτυχε το παρθενικό του γκολ με τη φανέλα του Αμαρουσίου με προσωπική ενέργεια και σουτ, ενώ στο 26' ο Χαμουρίδης διαμόρφωσε το 0-2 με δυνατό σουτ από θέση εκτός περιοχής.

Διαιτητές: Παπαδόπουλος, Ανδρέου-Βλατάκης

ΙΛΙΣΙΑ 2004 (Αργύρης Παπακώστας): Ξενιτίδης, Κομούτσος (46' Τίμπης), Πάσσης (77' Λίτο), Βολικάκης, Σόκλας, Ζαγούρας, Καψάλης (68' Καραγιαννόπουλος), Μπρούμας (46' Ματάι), Μπούσης (57' Μπούντος), Δουλιόγλου, Τριάντος

ΜΑΡΟΥΣΙ (Θωμάς Βοτσαΐτης): Καραστέργιος, Κολιμάτσης, Ποταμιάνος (72' Χειλάς), Χαμουρίδης, Σταυράτης, Γκιόκας, Μαντόπουλος, Διαμάντης (78' Μπέκιος), Βογιατζόγλου, Λέκκος (51' λ.τρ. Κυριακέας), Νίκας (72' λ.τρ. Αναστασιάδης).

(Ρεπορτάζ: Σταύρος Θανόπουλος)

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35